ZEITGARD Serox Vatrondeller til Øjnene
ZEITGARD Serox Vatrondeller til Øjnene
kr. 399,00 Tilføj til kurv

ZEITGARD Serox Vatrondeller til Øjnene

kr. 399,00

Professionelle øjenpuder i topkvalitet. Intensiv gennemfugtning af det sarte øjenparti
Af frysetørret kollagen, som vædes af aktiveringsopløsningen

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

LR ZEITGARD Vatrondeller til Øjnene

ZEITGARD Serox Vatrondeller til Øjnene er virksom og ekstra intensiv pleje til øjenområdet. Det er ofte i øjenomgivelserne, de første aldringstegn viser sig. Professionelle vatrondeller indeholder frysetørret kollagen og bruges med en innovativ aktiveringsopløsning. De plejer den sarte hud omkring øjnene og forebygger og mindsker de første fine linjer og rynker omkring øjnene. Aktiveringsopløsning af Argireline®, Gatuline Expression® og hyaluronsyre, som målrettet reducerer rynkernes dybde.

Brug de praktiske vatrondeller til øjnene, når det passer i dit program – det kan være om aftenen foran fjernesynet, eller når du taler i telefon – og oplev et lige så effektivt resultat som hos kosmetologen. Forkæl dig selv, du vil ikke fortryde det.

Unikke virkestofkombinationer for målrettede resultater

De eksklusive og effektive LR ZEITGARD Serox-specialprodukter virker målrettet mod uønskede aldringstegn. Den innovative effekt-teknologi med 2-faset anti-age virkning i serox instant skin perfector giver både en øjeblikkelig perfektion af huden samt en vedvarende effekt. Et vedvarende yngre udseende opnår du med de perfekt koordinerede virkestofkombinationer, der findes i de øvrige Serox-specialprodukter. Færre mimikrynker omkring øjnene, i panden og næseområdet, samt en betydeligt mere spændstig hud.

Anvendelse af ZEITGARD Serox Vatrondeller til Øjnene

En gang om ugen lægges Professionel Vatrondeller til Øjnene med den glatte side på den rensede hud og får lov at virke i 15 minutter. Huden ser frisk og velplejet ud. Sættet indeholder 4 x 2 vatrondeller.

Mere information

Vores Vatrondeller til Øjnene består af frysetørret kollagen, og virkningen udvikles i kombination med aktiveringsvæsken. Ideel i kombination med Zeitgard Serox Serum, som du kan læse mere om her -> ZEITGARD Serox Serum

Indholdsstoffer

Ingredients Fluid: Aqua (Water), Glycerin, Dimethyl Isosorbide, Sodium Lactate, Acetyl Hexapeptide-8, Acmella Oleracea Extract, Sodium Hyaluronate, Alcohol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin Ingredients Collagen Pads: Collagen, Rayon, Paraffin, Hydrogenated Rosin, Hydrogenated Polyisobutene, PPG-15 Stearyl Ether, PEG-40 Sorbitan Peroleate