ZEITGARD Serox Sæt
ZEITGARD Serox Sæt
DKK 1.750,00 Tilføj til kurv

ZEITGARD Serox Sæt

DKK 1.750,00

Sættet indeholder:

Serox Intensiv Creme

Serox Serum

Rynkepleje

Professionelle Vatrondeller

Fast lavpris på forsendelse

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Beskrivelse

ZEITGARD Serox Sæt

ZEITGARD Serox sæt er til målrettet hudpleje. Det hjælper til at reducere fine mimikrynker omkring øjnene, i panden og omkring næsen. Sættet indeholder Serox Intensiv Creme, Serox Serum, Rynkepleje og Professionelle Vatrondeller. Den afbalancerede sammensætning af virkestoffer, blandt andet hyaluronsyre og Filling Spheres, gør huden mere spændstig.

Unikke virkestofkombinationer for målrettede resultater

De eksklusive og effektive LR ZEITGARD Serox-specialprodukter virker målrettet mod uønskede aldringstegn. Den innovative effekt-teknologi med 2-faset anti-age virkning i serox instant skin perfector giver både en øjeblikkelig perfektion af huden samt en vedvarende effekt. Et vedvarende yngre udseende opnår du med de perfekt koordinerede virkestofkombinationer, der findes i de øvrige Serox-specialprodukter. Færre mimikrynker omkring øjnene, i panden og næseområdet, samt en betydeligt mere spændstig hud.

Zeitgard Serox Intensiv Creme

Brug Intensiv Creme to gange dagligt på den rensede ansigtshud og fordel et tyndt lag i hele ansigtet. Cremen virker optimalt, når du bruger den over ZEITGARD Serox Serum. Kom altid først serum på huden og derefter creme.

Du kan læse mere om cremen her -> ZEITGARD Serox Intensiv Creme 

Zeitgard Serox Serum

Den silkebløde creme trænger med det samme ind i huden og giver en frisk fornemmelse. Den særlige anti-aging-formel med Argireline® mindsker ved regelmæssig brug fine linjer og rynker tydeligt. Ansigtets konturer virker mere glatte og afslappede. Med en afslappende og fugtighedsgivende effekt, som udglatter og forfiner hudbilledet.

Du kan læse mere her om Serummet -> ZEITGARD Serox Serum

Zeitgard Serox Rynkepleje

Plejer målrettet udvalgte områder specielt til små mund-, øjen- og panderynker. En intensiv koncentrat til målrettet reducering af mimirynker. Den trækker hurtigt ind og giver en positiv virkning efter 30 minutter.

Du kan læse mere om Rynkeplejen her -> ZEITGARD Serox Rynkepleje

Forkæl dig selv med dette skønne sæt mod rynker eller giv det til en du holder af. Du vil ikke fortryde det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ZEITGARD Serox Sæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *