Elektrisk ansigtsbørste ZEITGARD Cleansing System Kit – Classic

kr. 2.019,00Gratis fragt

1 x Cleansing Device inkl. børste Classic
1 x Rensegel

Ikke på lager

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Elektrisk ansigtsbørste ZEITGARD til en fantastisk rens af huden.
ZEITGARD Cleansing System Kit – Classic

LR Zeitgaard cleansing device kombinerer den nyeste oscillationsteknologi med at unikt hygiejnekoncept baseret på microsilver et enestående kendetegn og et karakteristisk design made in germany.

En dybderenset hud fuld af udstråling og med et ungdommeligt udseende – hvem vil ikke gerne have det ? med LR Zeitgaard cleansing devise er det muligt. Din hud renses op til 10 gange mere effektivt en med manuel rensning.

Et system, der er gennemtænkt ned til mindste detalje: Oscillerende børstehår fjerner selv de dybeste urenheder; renseproduktets særligt udviklede overfladestruktur indkapsler smudspartikler i en slags “net”. Resultatet: en synligt forbedret hud uden belastning.

Den oscillerende ansigtsbørste gør forskellen
De unikke børstehår på vores ZEITGARD Cleansing Brush oscillerer op til 7000 gange i minuttet! De buede børstehår glider hen over huden og fjerner snavs nænsomt men effektivt. For ren og strålende hud Se det med egne øjne!

Kosmetiske apparater kender man primært fra skønhedsklinikker. Store apparater, høje anskaffelsesomkostninger for ejeren og dermed også, afhængig af klinik, relativt høje omkostninger for brugeren. Nu har disse kosmetiske apparater imidlertid fundet vej til kundernes badeværelser.

Roterende og oscillerende rensebørster til hjemmebrug har fået fodfæste og adskiller sig væsentligt fra hinanden teknologisk set.

Roterende rensebørster her en ulempe, at de kun roterer 360 grader i en retning og dermed irriterer huden (slibepapir effekt). Rotationen kan endda medføre, at snavs masseres ind i porerne, i stedet for et fjerne den.

Vibrationsteknologien oscillation kan defineres præcis per sekund og dermed genererer blide frekvenser i en frem- og tilbagegående bevægelse. Dermed bliver huden renset blidt og effektivt. LR har bevidst valgt at bruge oscillation: Det er den mest innovative, skånsomme og kontrollerbare rensemetode til hjemmebrug og kan derfor anvendes til enhver hudtype.

Zeitgard device er en kvalitets elektrisk ansigtsbørste og der er udviklet en helt hudpleje serie omkring zeitgard apparatet til at understøtte en ren og velplejet hud.

Fordelene:

Nænsom dybderensning til alle hudtypers behov
Op til 10 gange mere effektivt uden at belaste huden
Uforlignelig hygiejne takket være MICROSILVER-teknologi
For ren og strålende hud