ZEITGARD Cleansing Suppleringssæt – Classic

kr. 649,00Gratis fragt

1 x børstehoved Classic
3 x rensegel

Ikke på lager

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Cleansing Suppleringssæt – Classic fra Zeitgard

Praktisk suppleringssæt til 3 måneders dybderengøring af huden

ZEITGARD Cleansing System Classic suppleringssættet

Du kender måske allerede ZEITGARD Cleansing Device Classic og ved, at den renser huden optimalt og giver en skøn, frisk følelse? Med ZEITGARD Cleansing System Classic suppleringssættet får du alt nødvendigt tilbehør til yderligere 3 måneders smuk og ren hud.

Sættet indeholder et ekstra børstehoved til ZEITGARD Cleansing Device Classic. De innovative blå børster er afrundede og renser huden i ansigtet skånsomt og grundigt for snavs og makeup. Den unikke, antibakterielle MICROSILVER teknologi sikrer, at børstehovedet er hygiejnisk og rent i op til 3 måneder.

Den let skummende ZEITGARD Cleansing System Gel er udviklet specielt til ZEITGARD Cleansing Device Classic. Den sprøjter og drypper ikke og virker dejligt opfriskende på huden.

*Videnskabelige undersøgelser gennemført af det anerkendte Institut Dermatest GmbH. Testperiode: 6 uger (slutningen af januar til begyndelsen af marts 2015), antal testpersoner: 40

Mere information
Undersøgelser* viser: ZEITGARD Cleansing Device dybderenser huden og tilstoppede porer. Den renser ansigtshuden op til 10 x mere effektivt end en almindelig manuel rensning.

Med over 7.000 bevægelser i minuttet oscillerer børstehårene og fjerner effektivt snavs og makeuprester. Synligt og varigt finere hud.

Det unikke ZEITGARD hygiejnekoncept er testet af en anerkendt tysk kvalitetsinstitut**. Børstehårene er specielt udviklet til LR og imprægneret med Microsilver BG™, der virker antibakterielt. Det holder børstehovedet hygiejnisk rent i op til 3 måneder.

Anvendelse
Kom to dråber (2 pumpetryk) af renseproduktet på den fugtige børste. Masser det ind i huden med rensebørsten i ca. 20 sekunder i hvert område af ansigtet (pande og næse, kinderne og hagen. Skyl ansigtet grundigt, og følg op med en plejende creme. Ren forkælelse!