Timian Duftolie
Timian Duftolie til diffusere eller duftlampe
kr. 299,00 Tilføj til kurv

Timian Duftolie til diffusere eller duftlampe

kr. 299,00

  • Fokuserende duft som stimulerer sanserne og giver mod
  • Passer til rumduft eller som duft for LR Care olie
  • 100% naturlig essentiel olie
  • Botanisk navn: Thymus vulgaris
  • 10 ml
Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Timian Duftolie

Hold fokus og vær aktiv. Med LR Soul of Nature Timian Duftolie har du altid en opmuntrer ved din side, som giver dig styrken til at forblive fokuseret og aktiv på en duftende måde.

Oplev den fokuserende duftkraft af den 100% naturlige timianolie på forskellige måder – på huden eller ved hjælp af en duftbærer som diffusere eller duftlampe. For brug på huden, bland nogen dråber essentiel olie med LR -plejeolien i henhold til vores DIY-opskrifter og mærk den positive effekt.

Føl hvordan duften af timianolie kan have en positiv effekt på dit velvære.

Duftprofil: frisk, stærk, urteagtig
Dufteffekt: stimulerende, fokuserende, aktiverende
Oprindelse: Spanien

* Vær opmærksom på punktet “Anvendelse”.

Anvendelse af Timian Duftolie

Aromaolie til duft af rummet med en duftbærer eller til aromatisering af LR-plejeolie til aromahudpleje. Påfør aldrig olien ufortyndet på huden. Må ikke indtages.

Til aromahudpleje: Bland nogle dråber i 100 ml LR Soul of Nature plejeolie i henhold til vores DIY-opskrifter. Vær altid opmærksom på mængderne der er angivet i den respektive opskrift. Må aldrig anvendes ufortyndet på huden!

I en duftbærer: Kan anvendes i kombination med en duftbærer, såsom en fyrfadslysolielampe, en duftsten eller en diffusere til rum duftning. For eksempel tilføj 3-4 dråber til vandet i en diffusere, og lad den fordampe det. Anvendes op til 3x dagligt i 1 time. Duften er et par minutter om at udfolde sig. Ved anvendelse af en aromalampe tilføjes også først vand, og herefter et par dråber olie til skålen. Lad derefter lampen fordampe blandingen. Efter nogen tid skal skålen genfyldes med varm vand (ellers er der risiko for brud og sprøjt). Anvend altid under opsyn. Rengør skallen godt efter brug. Aflejringer kan fjernes med duftlamperenseren. Olien må ikke påføres direkte på plastoverflader.

ADVARSLER:

anvendelse af duftolier

FARE: Farlig ved indtagelse. Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Forårsager svære forbrændinger af huden og øjenskader. Kan forårsage allergisk hudreaktion. / Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Opbevares utilgængeligt for børn. Indånd ikke tåge/damp/spray. Bær beskyttelseshandsker/øjenbeskyttelse/ansigtsbeskyttelse. I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Skyl munden. Fremkald IKKE opkastning. VED KONTAKT MED HUDEN (eller håret): Alt tilsmudset tøj tages straks af. Skyl [eller brus] huden med vand. VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning. Ring omgående til en GIFTINFORMATION/læge. Udslip opsamles. Opbevares under lås. Indholdet/beholderen bortskaffes i overensstemmelse med lokale og nationale regler.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Timian har været kendt som en alsidig urt siden oldtiden. Allerede de gamle egyptere brugte det til balsamering. Grækerne røg det for at tilbede deres guder. Ordet “thymus” betyder “mod”.

Indholdsstoffer

Duftolie 84929-51-1 (timian, Thymus vulgaris, ekstrakt)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Timian Duftolie til diffusere eller duftlampe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *