Diffusser til wellness duftolier
Keramisk Diffuser fra LR | Duftlampe | Aromalampe
kr. 1.249,00Gratis fragt Tilføj til kurv

Keramisk Diffuser fra LR | Duftlampe | Aromalampe

kr. 1.249,00Gratis fragt

Kvalitets Diffuser duftlampe til at sprede aromaer i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Med det nye brand LR Soul of Nature inviteres du ind i en verden af aromaer for velvære, balance, styrke, og glæde – du har kontrollen over hvordan du vil have det ved hjælp af naturens kraft!

De 100 % naturlige essentielle olier er stærkt koncentrerede urteessenser, der har vist sig at være humørskabende i århundreder på grund af deres naturlige, aromatiske og virkningsfulde egenskaber.

Denne kvalitets Diffuser spreder dufte fra Duftolier – en kvalitets aromalampe til duftwellness.

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Diffuser, Aromalampe, Duftlampe af høj kvalitet

Keramisk Diffuser i høj kvalitet i LR-design, som ved hjælp af vand forstøver LR Soul of Nature essentielle olier og essentielle olieblandinger i luften, ledsaget af et behageligt, individuelt justerbart farvespil takket være den integrerede LED.

Det er ikke alle Duftlamper der har indbygget behageligt lys i form af integreret LED – det er med til at sprede stemning ud over aromalampens primære formål som er at sprede dufte.

Dufte kan sætte en fantastisk, beroligende, afslappende, inspirerende eller anden stemning – prøv også at se på de fantastiske essentielle olier vi har til denne duftlampe.

Oplev den beroligende effekt af Soul of Nature duftlampen – den perfekte måde at sprede en behagelig og afslappende duft i dit hjem. Vores duftlampe er også kendt som en aromalampe eller diffuser, og den er designet til at sprede aromaolier i dit rum og skabe en hyggelig atmosfære.

Vores Soul of Nature duftlampe er lavet af høj kvalitet keramisk materiale, som sikrer, at den er holdbar og nem at rengøre. Med dens elegante design passer den godt ind i ethvert interiør og skaber en smuk og afslappende atmosfære.

For at bruge vores diffuser, skal du blot tilføje et par dråber af din yndlings aromaolie i vandet, tænde for diffuseren, og snart vil du kunne nyde den lækre duft, der fylder dit hjem. Vores duftlampe har også en automatisk sluk-funktion, som sikrer, at den slukker, når vandet er løbet tør.

Vores Soul of Nature duftlampe er den perfekte gave til alle, der elsker at skabe en hyggelig atmosfære i deres hjem. Så hvorfor vente? Bestil vores duftlampe i dag og oplev roen og afslapningen, den kan give dig.

Dimensioner: L 158 mm, diameter 90 mm. Frekvens: 2,4 MHZ befugtning: permanent 20-30 ml / t, interval 10-15 ml / t driftstid maks. 3 timer permanent, 5 timer i intervaltilstand

Hvordan anvender man denne duftlampe, Diffuser?

Enkel og ukompliceret påføring: Tilsæt i alt 3 til maksimalt 5 dråber LR Soul of Nature essentielle olier, såsom appelsin, lavendel eller pebermynte eller LR Soul of Nature olieblandinger som Relaxed Soul pr. 100 ml vand og lad det forstøve.

To forskellige arbejdstilstande på duftlampe gør det muligt at forstøvning er konstant eller med 30 sekunders mellemrum.

Duftlampen slukker automatisk, så snart vandet løber ud.

LED-lyset kan indstilles ved hjælp af følgende cyklus: farvegradient – lys – dæmpning – slukket.

Bemærk markeringen, når der hældes vandrester ud.

Yderligere oplysninger findes i den vedlagte brugermanual.

Yderligere information

Størrelse 90 × 90 × 158 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Keramisk Diffuser fra LR | Duftlampe | Aromalampe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *