Skæl shampoo fra plejeprodukter,dk - Microsilver Plus Hår Shampoo
Skæl Shampoo fra Microsilver
kr. 299,00 Tilføj til kurv

Skæl Shampoo fra Microsilver

kr. 299,00

Anti Skæl shampoo med microsilver.
Anvendes daglig for at forebygge ny skældannelse.
Shampoo mod skæl til daglig brug.

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Skæl shampoo fra LR MICROSILVER PLUS

En helt fantastisk Anti-Skæl shampoo

Hver anden person påvirkes af skæl mindst en gang i deres liv. Skæl er ikke andet end død eller tør hud. Man er ikke kun påvirket af det grimme udseende af flager i håret og på tøjet, den irriterede hovedbund kan også forårsage en ubehagelig og generende kløe. Det kan Microsilver Plus Hår Shampoo hjælpe imod.

Du kan læse mere om hvad skæl er, hvordan det opstår og symptomerne på sundhed.dk. En af årsagerne til skæl kan også skyldtes sygdommen psoriasis.

Vi har blandt andet følgende creme i samme relation der har fået flere gode anmeldelser – her en på trustpilot:
Anmeldelse på trustpilot Aloe Vera Propolis creme mod psoriasis

Shampooen med antibakteriel MICROSILVER PLUS virkestoffer virker beroligende på hovedbunden og forebygger målrettet skæl. Den er udviklet specielt til sart hovedbund, der har tendens til at danne skæl.

LR MICROSILVER PLUS Anti skæl Shampoo for et intakt mikrobiom i hovedbunden, renser og nærer hår og hovedbund, reducerer skæl fra den allerførste hårvask og forhindrer effektivt dets nye dannelse. Det ekstra PLUS: OCTOPIROX® hæmmer bakterievækst og regulerer udseendet af hovedbunden, mens dexpanthenol lindrer den tørre og irriterede hovedbund. Desuden reducerer MicroSilver BG™ bakterier. Anti-skæl shampooen er især velegnet til en følsom og tør hovedbund, der har en tendens til kløe.

Skæl Shampoo med rent sølv mod bakterier

MicroSilver BG™ er rent sølv i en fascinerende form. De svampelignende strukturerede, metalliske sølvpartikler arbejder på hudens overflade, uden at trænge dybt ned, og uden at forringe hudens egen flora. De frigivne sølvioner begrænser spredningen af bakterier. Som et dermatologisk certificeret produkt er MicroSilver BG™ og produkterne fra LR MICROSILVER PLUS-serien perfekte til alle hudtyper – også til følsom hud.

DOKUMENTERET EFFEKTIVITET

100% af brugerne bekræfter, at dannelse af skæl mindskes *
80% af brugerne bekræfter, at deres hovedbund ser mindre tør og rød ud *

* Shampooen mod skæl, blev testet på 10 mænd i alderen 22 til 56 år af Derma Consult GmbH mellem april og juni 2008 med daglig påføring af shampoo over en periode på 4 uger i november 2010 af Derma Consult GmbH.

Anvendelse af Microsilver Plus Anti Skæl Shampoo

En lille mængde shampoo masseres ind i det fugtige hår, virker kort, og skylles ud med rigeligt lunkent vand. Ingredienserne er milde, så shampooen kan bruges hver dag.

Ved skæl anbefales det ikke at vaske håret for varmt eller bruge føntørrer, da det stresser hovedbunden. Tør kun håret forsigtigt med et håndklæde.

Den milde shampoo er velegnet til daglig brug.

Mere information

Mikrobiomet er summen af millioner af mikroorganismer, der danner vores naturlige beskyttelseskappe mod bakterier og andre påvirkninger af vores hud eller i vores mund. En intakt hud- og mundflora beskytter os mod ydre påvirkninger.

Hvis mikrobiomet er ude af balance, kan bakterier sprede sig og trænge gennem den naturlige beskyttelsesbarriere. Dette kan forårsage infektioner, irritationer og skæl. Den naturlige beskyttelsesbarriere skal beskyttes for, at vores mikrobiom kan afbalanceres.

Skæl, tør og stresset hud på hænderne eller ubehagelig svedlugt, skyldes ofte en bakteriel ubalance i huden. LR MICROSILVER PLUS BODY-produkterne bidrager hurtigt og bæredygtigt til at hudens mikrobiom kommer i balance med denne skæl shampoo fra LR health and beauty

Indholdsstoffer

Aqua (Water), MIPA-Laureth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Zinc PCA, Acrylates Copolymer, Citric Acid, Potassium Undecylenoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Lauroyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Panthenol, Silver, Glycol Distearate, Glycerin, Laureth-4, Sodium Hydroxide, Polyquaternium-10, Piroctone Olamine, Menthol, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Linalool, Limonene

Yderligere information

Vægt 0,15 kg