Microsilver Plus Hår Shampoo
Skæl Shampoo fra Microsilver
kr. 277,00 Tilføj til kurv

Skæl Shampoo fra Microsilver

kr. 277,00

Anti Skæl shampoo med microsilver
Anvendes daglig for at forebygge ny skældannelse.

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Skæl shampoo fra LR MICROSILVER PLUS

En helt fantastisk Anti-Skæl shampoo

Hver anden person påvirkes af skæl mindst en gang i deres liv. Skæl er ikke andet end død eller tør hud. Man er ikke kun påvirket af det grimme udseende af flager i håret og på tøjet, den irriterede hovedbund kan også forårsage en ubehagelig og generende kløe. Det kan Microsilver Plus Hår Shampoo hjælpe imod

Shampooen med antibakteriel MICROSILVER PLUS virkestoffer virker beroligende på hovedbunden og forebygger målrettet skæl. Den er udviklet specielt til sart hovedbund, der har tendens til at danne skæl.

LR MICROSILVER PLUS Anti skæl Shampoo for et intakt mikrobiom i hovedbunden, renser og nærer hår og hovedbund, reducerer skæl fra den allerførste hårvask og forhindrer effektivt dets nye dannelse. Det ekstra PLUS: OCTOPIROX® hæmmer bakterievækst og regulerer udseendet af hovedbunden, mens dexpanthenol lindrer den tørre og irriterede hovedbund. Desuden reducerer MicroSilver BG™ bakterier. Anti-skælshampooen er især velegnet til en følsom og tør hovedbund, der har en tendens til kløe.

Skæl Shampoo med rent sølv mod bakterier

MicroSilver BG™ er rent sølv i en fascinerende form. De svampelignende strukturerede, metalliske sølvpartikler arbejder på hudens overflade, uden at trænge dybt ned, og uden at forringe hudens egen flora. De frigivne sølvioner begrænser spredningen af bakterier. Som et dermatologisk certificeret produkt er MicroSilver BG™ og produkterne fra LR MICROSILVER PLUS-serien perfekte til alle hudtyper – også til følsom hud.

DOKUMENTERET EFFEKTIVITET

100% af brugerne bekræfter, at dannelse af skæl mindskes *
80% af brugerne bekræfter, at deres hovedbund ser mindre tør og rød ud *

* Shampooen mod skæl, blev testet på 10 mænd i alderen 22 til 56 år af Derma Consult GmbH mellem april og juni 2008 med daglig påføring af shampoo over en periode på 4 uger i november 2010 af Derma Consult GmbH.

Anvendelse af Microsilver Plus Anti Skæl Shampoo

En lille mængde shampoo masseres ind i det fugtige hår, virker kort, og skylles ud med rigeligt lunkent vand. Ingredienserne er milde, så shampooen kan bruges hver dag.

Ved skæl anbefales det ikke at vaske håret for varmt eller bruge føntørrer, da det stresser hovedbunden. Tør kun håret forsigtigt med et håndklæde.

Den milde shampoo er velegnet til daglig brug.

Mere information

Mikrobiomet er summen af millioner af mikroorganismer, der danner vores naturlige beskyttelseskappe mod bakterier og andre påvirkninger af vores hud eller i vores mund. En intakt hud- og mundflora beskytter os mod ydre påvirkninger.

Hvis mikrobiomet er ude af balance, kan bakterier sprede sig og trænge gennem den naturlige beskyttelsesbarriere. Dette kan forårsage infektioner, irritationer og skæl. Den naturlige beskyttelsesbarriere skal beskyttes for, at vores mikrobiom kan afbalanceres.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er hemmeligheden bag MICROSILVER PLUS?

Hemmeligheden bag de antibakterielle MICROSILVER PLUS produkter fra LR er det unikke, virksomme stof Microsilver BG™. Det består af rent sølvpulver med en højporøs, svampet overfladestruktur. Microsilver BG™ med antibakteriel virkning sammen med forskellige zinkforbindelser og dexpanthenol indgår i alle produkterne i serien.

Hvorfor er alle MICROSILVER PLUS produkterne sølvgrå i farven?

På grund af indholdet af Microsilver er alle produkterne sølvgrå i farven. Man kan sige, at det er produkternes kvalitetsmærke.

Er der fare for, at Microsilver trænger ind i kroppen gennem huden?

Nej, det er der ikke. Med en gennemsnitlig partikelstørrelse på ca. 11,6 µm er det udelukket, at de kan trænge gennem huden. Der genereres et højt antal sølvioner på grund af partiklernes svampeagtige struktur og store, specifikke overflade sammenlignet med almindeligt sølv.

Hvad er det, der gør LR MICROSIVER PLUS plejeserien så speciel?

LR MICROSILVER PLUS giver dig effektive specialiserede løsninger til kroppens særlige behov. Hemmeligheden bag den funktionelle plejeserie er det antibakterielle og antivirale MicroSilver BG™ virkestof. Alle produkter i serien har også et yderligere “PLUS”, der handler om den effektive kombination af de øvrige virkestoffer, som bidrager til at nære, regenerere og stabilisere huden og dens naturlige beskyttelsesbarriere – for et mikrobiom i balance.

Hvad er mikrobiomet?

Den samlede mængde af mikroorganismer som balancerer den naturlige beskyttelsesbarriere i vores hud, kalder vi for mikrobiomet, eller hud- og mundfloraen. Denne naturlige beskyttelsesbarriere er en af naturens gaver, som danner en naturlig beskyttelse mod skadelige bakterier. Hvis den sensitive balance forstyrres, kan skadelige bakterier lettere sprede sig og trænge igennem beskyttelsesbarrieren. Dette kan medføre hud- og tandproblemer.

Hvad er MicroSilver BG™?

Det antibakterielle og antivirale MicroSilver BG™ er et meget porøst sølvpulver (gennemsnitlig partikelstørrelse på ca. 7-10 mikrometer) som har en svampelignende overfladestruktur (synlig under elektronmikroskop). Det har en aktiv overflade, som bliver udnyttet i LR MICROSILVER PLUS produkterne til påføring på hud og slimhinder. MicroSilver BG™ er især med til at fjerne de bakterier som finder de bedste forudsætninger for vækst i hudlæsioner, på små skader i mundhulen og ved hudirritation. Virkningen af MicroSilver BG™ er hovedsagelig baseret på at nedbryde og påvirke de enzymatisk kontrollerede metabolske funktioner i mikroorganismens cellemembran. På denne måde understøttes hudens egne regenereringsprocesser ved irriteret eller stresset hud aktivt.

Hvad er fordelene med MicroSilver BG™ i Anti Skæl shampoo ?

Effektiv mod bakterier, selv med lave koncentrationer
Rent fysisk virkning (ingen kemiske processer)
Har en vedvarende effekt på hud og slimhinder: fjerner ikke bare eksisterende bakterier, men forhindrer også dannelse af nye.

Hvordan fremstilles Microsilver BG™?

Microsilver BG™ fremstilles ved hjælp af en patenteret process. Enkelte sølvatomer udvindes af en ren sølvtråd under vakuum og med stærkstrøm, og de samler sig derefter til uregelmæssige mikrostrukturer. Det giver den svampeagtige overflade, der kan ses i mikroskop. Mellemrummene mellem mikrodelene er så små, at der er tale om et nanoporøst materiale. Sølvpulveret er mikrorent og helt uden spor af andre metaller.

Hvorfor anvender man højporøst sølv?

Vores højporøse sølv med den svampeagtige overfladestruktur og stabil partikelstørrelse virker kun på hudens og tændernes overflade. Det trænger ikke ind i huden eller slimhinderne. Microsilver BG™ indeholder ikke nanopartikler.

Forårsager MicroSilver BG™ bivirkninger?

Nej, MicroSilver BG™ forårsager ikke bivirkninger. Virkemåden er udelukkende baseret på fysiske reaktioner hvormed bakterierne ødelægges. Derfor forstyrrer MicroSilver BG™ ikke menneskets metabolisme.

Hvilke produkter findes i denne serie?

LR MICROSILVER PLUS FACE-produkterne:
· 25000 Face Wash – vaskecreme
· 25001 Face Cream – ansigtscreme

Uren, fedtet, tør og irritert hud er ofte forårsaget at et mikrobiom som er ude af balance. LR MICROSILVER PLUS FACE-produkterne hjælper med at fjerne bakterier fra huden og med at genopbygge hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

LR MICROSILVER PLUS TOOTH-produkterne:
· 25090 Tooth Paste – tandpasta
· 25130 Mouth Wash – mundskyl
· 25140 Mouth Spray – mundspray
· 25091 Dental Health Gum – tandplejetyggegummi

Dårlig ånde, følsomme tænder, karies og tandkødsbetændelse er ofte et resultat af en mundflora der ikke er i balance. LR MICROSILVER PLUS TOOTH-produkterne modvirker bakterier i mundhulen og hjælper med at mundfloraen bringes tilbage i balance.

LR MICROSILVER PLUS BODY-produkterne:
· 25051 Hand Gel – håndgel
· 25065 Hand Cream – håndcreme
· 25022 Deo Roll-on – deodorant
· 25072 Hair Shampoo – anti-skæl-shampoo

Skæl, tør og stresset hud på hænderne eller ubehagelig svedlugt, skyldes ofte en bakteriel ubalance i huden. LR MICROSILVER PLUS BODY-produkterne bidrager hurtigt og bæredygtigt til at hudens mikrobiom kommer i balance.

Indholdsstoffer

Aqua (Water), MIPA-Laureth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Zinc PCA, Acrylates Copolymer, Citric Acid, Potassium Undecylenoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Lauroyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Panthenol, Silver, Glycol Distearate, Glycerin, Laureth-4, Sodium Hydroxide, Polyquaternium-10, Piroctone Olamine, Menthol, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Linalool, Limonene

Yderligere information

Vægt 0,15 kg