Shine by Day Eau de Parfume
Shine by Day Eau de Parfume
kr. 299,00 Tilføj til kurv

Shine by Day Eau de Parfume

kr. 299,00

  • Eau de parfume til kvinder
  • Pink peber, frisk grøn, delikat viol
    og vanilje på sandeltræ
Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Shine by Day Eau de Parfume fra LR

Strålende, energi om dagen, brug Shine by Day Eau de Parfume. Livlig energi, strålende lethed og ren glæde fra at være i nuet. Denne parfume får både dig og din dag til at stråle. Det delikate sammenspil af mild-flora på frisk grønt og pink peber med violer og vanilje på cedertræ, lader dig udstråle ren lys og glæde.

Tredelt struktur

De fleste parfumer er sammensat af en tredelt struktur. “Hovednoten”, er det første lugtindtryk, som parfumen giver. Den anden er “hjertenoten”, som er den vigtigste duft, der varer i flere timer. Den sidste er “basisnoten”, duften der understøtter hele parfumen og består af de mindst flygtige kemikalier.

Duftretning:  Blomstret-levende

Hovednote: Pink peber, Frisk grønt

Hjertenote: Violer, Rose

Basisnote: Vanilje, Sandeltræ

 

Mangfoldighed som fortryller
Parfume er altid et spørgsmål om smag. Nogle gange er det kærlighed ved første blik, nogle gange skal lidenskaben udvikle sig. Hvorledes finder jeg så min egen duft? Ved at teste! Men husk at teste én efter én og aldrig for mange af gangen. Kan du ikke bestemme dig? Det skal du heller ikke. Din duft er nemlig en del af din garderobe – og hvem bærer altid den samme halskæde til forskellige outfit? Mangfoldighed hedder trylleordet – og denne mangfoldighed er perfekt, når du kigger på de fornuftige priser på din duft-garderobe.

Ønsker du ikke denne parfume kan vi anbefale Nattens dronning. Det er en parfume som er meget intens. Den sensuelle duft med Jasmin og tuberose samt vanilje – akkorder gør dig til nattens dronning. Du kan læse mere om Nattens dronning her -> Shine by Night Eau de Parfum

Forkæl dig selv lidt ekstra.

Indholdsstoffer

Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Geraniol, Citronellol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Citral, Benzyl Benzoate, CI 61570 (Green 5)

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Brand

LR Health and Beauty Systems