Pebermynte Duftolie
Pebermynte Duftolie til fyrfadslysolielampe, duftsten eller diffuser
kr. 189,00 Tilføj til kurv

Pebermynte Duftolie til fyrfadslysolielampe, duftsten eller diffuser

kr. 189,00

  • Aktiverende duft som renser sanserne og frisker op
  • Passer til rumduft eller som duft for LR Care oil
  • 100% naturlig essentiel olie
  • Botanisk navn: Mentha Piperita
  • 10 ml
Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Pebermynte Duftolie

Hold altid hovedet koldt og få din indre styrke tilbage. Den friske duft af LR Soul of Nature Pebermynte Duftolie renser sanserne og fremmer koncentrationen på en helt naturlig måde.

Oplev den aktiverende duftkraft til den 100% naturlige pebermynteolie på forskellige måder – på huden eller ved hjælp af en duftbærer som diffusere eller duftlampe. For brug på huden, bland nogen dråber essentiel olie med LR -plejeolien i henhold til vores DIY-opskrifter og mærk den aktiverende effekt.

Føl hvordan duften af citronolie kan have en positiv effekt på dit velvære.

Duftprofil: Frisk, klar, kølig, urteagtig
Dufteffekt: Aktiverende, forfriskende, klargørende
Oprindelse: Indien

* Vær opmærksom på punktet “Anvendelse”.

Anvendelse af Pebermynte Duftolie

Aromaolie til duft af rummet med en duftbærer eller til aromatisering af LR-plejeolie til aromahudpleje. Påfør aldrig olien ufortyndet på huden. Må ikke indtages.

Til aromahudpleje: Bland nogle dråber i 100 ml LR Soul of Nature plejeolie i henhold til vores DIY-opskrifter. Vær altid opmærksom på mængderne der er angivet i den respektive opskrift. Må aldrig anvendes ufortyndet på huden!

I en duftbærer: Kan anvendes i kombination med en duftbærer, såsom en fyrfadslysolielampe, en duftsten eller en diffusere til rumduftning. For eksempel tilføj 3-4 dråber til vandet i en diffusere, og lad den fordampe det. Anvendes op til 3x dagligt i 1 time. Duften er et par minutter om at udfolde sig. Ved anvendelse af en aromalampe tilføjes også først vand, og herefter et par dråber olie til skålen. Lad derefter lampen fordampe blandingen. Efter nogen tid skal skålen genfyldes med varm vand (ellers er der risiko for brud og sprøjt). Anvend altid under opsyn. Rengør skallen godt efter brug. Aflejringer kan fjernes med duftlamperenseren. Olien må ikke påføres direkte på plastoverflader.

ADVARSLER:

Andvendelse af duftolier

FARE: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. / Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Opbevares utilgængeligt for børn. Bær beskyttelseshandsker .I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Ring omgående til en GIFTINFORMATION/læge. Fremkald IKKE opkastning. Opbevares under lås. Indholdet/beholderen bortskaffes i overensstemmelse med lokale og nationale regler.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Pebermynten kommer sandsynligvis fra Øst-Asien. Det er en naturlig krydsning mellem vandmynte og spearmint. Anlægget har været kendt i Tyskland siden midten af 1600 -tallet. Pebermynte er en af de stærkere typer mentholmynte, mens spearmint (indeholder carvone) og citronmynte (indeholder linalool) er lidt mildere.

Indholdsstoffer

Duftolie 84082-70-2 (pebermynte, ekstrakt)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pebermynte Duftolie til fyrfadslysolielampe, duftsten eller diffuser”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *