Microsilver Plus Tandpasta
Microsilver Plus Tandpasta

Microsilver Plus Tandpasta

kr. 95,00

  • Nettoindhold: 75 ml

kvalitets stempel

testet af dermainstitue i Tyskland

For personlig hygiejne og et intakt oralt mikrobiom
Den plejende og rensende tandpasta reducerer bakterier i mundhulen takket være det antibakterielle MicroSilver BG™
Øjeblikkelig og langvarig virkning: langvarig, net-lignende beskyttelsesfilm med sølvpartikler for en hygiejnisk følelse af friskhed – i flere timer
Det ekstra PLUS: Mineralet calciumhydroxyapatit, der bygger emaljen og sikrer periodontal profylakse samt dexpanthenol og zink for at forhindre karies og plak.
Eliminerer dårlig ånde
Med fluor (1450 ppm F) i form af natriummonofluorophoshat

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

LR MICROSILVER PLUS Tandpasta

LR MICROSILVER PLUS Tandpasta for et intakt oralt mikrobiom, er en plejende og rensende tandpasta, der takket være det antibakterielle MicroSilver BG™ reducerer bakterier i mundhulen.
Den renser tænder, tandkød og mundens slimhinder og fjerner skadelige bakterier og lugtfremkaldende bakterier. Tandpastaen eliminerer dårlig ånde og sikrer en frisk ånde.

Det orale mikrobiom er kendetegnet ved mange forskellige bakterier. Hvis mundhulen er ude af balance, kan dette resultere i ubehagelige konsekvenser: dårlig ånde, følsomme tænder, betændt tandkød og meget mere.

Det ekstra PLUS: Mineralet HYDROXIAPATITE reparerer emaljen, tandoverfladen og sikrer sunde, stærke tænder, mens dexpanthenol og zink har en antiinflammatorisk virkning og samtidig forhindrer karies, plak og paradentose.

Rent sølv mod bakterier

MicroSilver BG™ er rent sølv i svampelignende og struktureret form. Sølvpartikler fra det antibakterielle MicroSilver BG™, danner et beskyttelsesnet på alle overflader i mundhulen. Dette bekæmper bakterier, forhindrer plak, karies og paradentose, og hjælper med at gendanne og opretholde det orale mikrobiom på lang sigt. Tandkød og irriterede slimhinder drager desuden fordel af den antiinflammatoriske virkning fra MicroSilver BG™.

DOKUMENTERET EFFEKTIVITET

90% af brugerne bemærker en stabilisering af deres tandkød *

Anvendelse
Morgen og aften – og efter behov indimellem – børstes tænderne grundigt og mindst to minutter. For at forebygge bakterier på tungen, kan du lægge en stribe tandpasta på tungen og lade det virke et stykke tid. Ved akutte problemer kommes tandpastaen på en dentalbørste, og der børstes mellem tænderne og på tandkødet.

Mere information
Mikrobiomet er summen af millioner af mikroorganismer, der danner vores naturlige beskyttelseskappe mod bakterier og infektioner på vores hud eller i munden. En intakt hud- og mundflora beskytter os mod ydre påvirkninger.

Vores mund har andenpladsen for at have det mest diversificerede mikrobiome i den menneskelige krop (efter tarmene). Amerikanske forskere har fundet ud af, at vi alle bærer omkring 33.000 forskellige arter af bakterier i vores mund. De fandt 7.947 arter på tungen, 4.154 i halsen, ca. 7.000 i spyt og endda mere end 14.000 arter i gingivallommerne.

Hvis det “orale økosystem” ikke er i balance, f.eks. på grund af dårlig mundhygiejne, kan bakterier forårsage betændelse og problemer i mundhulen, og i resten af kroppen.

Korrekt mundhygiejne er derfor vigtigt, for at forhindre plak, karies eller paradentose samt dårlig ånde. Særligt påvirket er de områder i mundhulen, som vi ofte sjældent, eller slet ikke, når frem til, med en konventionel tandbørste. Brug derfor Microsilver Plus Tandpasta.

Du kan læse mere om Microsilver her: https://plejeprodukter.dk/microsilver-serien-fra-lr/

Indholdsstoffer

Aqua (Water), Sorbitol, Hydrated Silica, Calcium Hydroxyapatite, Glycerin, Panthenol, Sodium C 14-16 Olefin Sulfonate, Sodium Monofluorophosphate, Cellulose Gum, Aroma (Flavor), Zinc Chloride, Silver, Lauryl Glucoside, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Limonene, Lactoferrin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, CI 77891 (Titanium Dioxide)

Yderligere information

Vægt 0,75 kg