Microsilver Plus Health Tyggegummi 3 stk

DKK 80,00

Tandpleje tyggegummi

  • Tygges efter maden i ca. 5 min.
  • Mild mint-smag

Ikke på lager

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris på forsendelse

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Microsilver Plus Health Tyggegummi 3 stk

Frisk mund og velplejede tænder, når du er på farten

Tandlægerne anbefaler, at du børster tænder tre gange dagligt – men til hverdag er det ikke altid muligt. Med MICROSILVER Plus Health Tyggegummi 3 stk  kan selv travle mennesker også passe på tænderne i løbet af dagen.

MICROSILVER PLUS Health Tyggegummi 3 stk:

  • Fjerner bakterier og forebygger bakteriedannelse
  • Giver frisk ånde
  • Supplerer den daglige tandbørstning

I modsætning til andre typer plejende tyggegummi indeholder MICROSILVER tandplejetyggegummi Microsilver BG™. Det antibakterielle stof er kendt og værdsat af flere tusinde brugere af MICROSILVER PLUS plejeprodukterne fra LR.

Verdens mest praktisk tandpleje til sunde tænder. Langvarig plejende virkning i kombination med vores tandpasta.

Anvendelse MICROSILVER PLUS Health Tyggegummi 3 stk:

Tyg det i mindst 5 minutter efter et måltid. Optimal i kombination med tandbørstning morgen og aften med MICROSILVER PLUS tandpasta.

Overdreven brug kan have laksativ virkning.

Mere information

Hemmeligheden bag de antibakterielle MICROSILVER PLUS produkter fra LR er det unikke, virksomme stof Microsilver BG™. Det består af rent sølvpulver med en højporøs, svampet overfladestruktur og giver MICROSILVER produkterne den sølvgrå farve – det tydelige kvalitetsmærke.

Sølv er i flere hundrede år blevet anvendt som et effektivt værn mod bakterier. Perserne anvendte forsølvede drikkebægere, og man sagde, at mælken kunne holde sig frisk længere, når man lagde en sølvmønt i den.

Hvad er Microsilver BG™?

MICROSILVER BG™ er højporøst sølv (sølvpulver, partikelstørrelse ca. 11,6 μm) med en svampeagtig overfladestruktur.

Det har en stor, antimikrobiologisk aktiv overflade, og den virkning udnytter vi i produkterne i MICROSILVER PLUS serien til kosmetisk hudpleje og tandpleje.

Hvordan virker Microsilver BG™?

Microsilver BG™ reducerer antallet af uønskede mikroorganismer på huden og i mundhulen (f.eks. bakterier) og forhindrer ny bakterievækst.

Hvordan fremstilles Microsilver BG™?

Enkelte sølvatomer udvindes af en ren sølvtråd under vakuum og med stærkstrøm, og de samler sig derefter til uregelmæssige mikrostrukturer. Det giver den svampeagtige overflade, der kan ses i mikroskop. Mellemrummene mellem mikrodelene er så små, at der er tale om et nanoporøst materiale. Sølvpulveret er mikrorent og helt uden spor af andre metaller.

Hvorfor anvender man højporøst sølv?

Vores højporøse sølv med den svampeagtige overfladestruktur og stabil partikelstørrelse virker kun på hudens og tændernes overflade. Det trænger ikke ind i huden eller slimhinderne. Microsilver BG™ indeholder ikke nanopartikler. Der er ingen kendte bivirkninger.

Hvilke produkter findes i denne serie?

LR MICROSILVER PLUS FACE-produkterne:
· 25000 Face Wash – vaskecreme
· 25001 Face Cream – ansigtscreme

Uren, fedtet, tør og irritert hud er ofte forårsaget at et mikrobiom som er ude af balance. LR MICROSILVER PLUS FACE-produkterne hjælper med at fjerne bakterier fra huden og med at genopbygge hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

LR MICROSILVER PLUS TOOTH-produkterne:
· 25090 Tooth Paste – tandpasta
· 25130 Mouth Wash – mundskyl
· 25140 Mouth Spray – mundspray
· 25091 Dental Health Gum – tandplejetyggegummi

Dårlig ånde, følsomme tænder, karies og tandkødsbetændelse er ofte et resultat af en mundflora der ikke er i balance. LR MICROSILVER PLUS TOOTH-produkterne modvirker bakterier i mundhulen og hjælper med at mundfloraen bringes tilbage i balance.

LR MICROSILVER PLUS BODY-produkterne:
· 25051 Hand Gel – håndgel
· 25065 Hand Cream – håndcreme
· 25022 Deo Roll-on – deodorant
· 25072 Hair Shampoo – anti-skæl-shampoo

Skæl, tør og stresset hud på hænderne eller ubehagelig svedlugt, skyldes ofte en bakteriel ubalance i huden. LR MICROSILVER PLUS BODY-produkterne bidrager hurtigt og bæredygtigt til at hudens mikrobiom kommer i balance.

Indholdsstoffer

Gum Base, Maltitol, Sorbitol, Xylitol, Erythritol, Aroma (Flavor), Acacia Senegal Gum, Menthol, Titanium Dioxide, Lecithin, Glycerin, Silver

Yderligere information

Vægt 0.042 kg