Microsilver Plus Hånd Gel
Microsilver Plus Hånd Gel
kr. 159,00 kr. 129,00 Tilføj til kurv
Tilbud

Microsilver Plus Hånd Gel

kr. 129,00

-19%

Antibakteriel gel med microsilver
Rensning af hænderne uden vand
Ideel på turen

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Microsilver Plus Hånd Gel

Hænder kommer meget ofte i kontakt med bakterier, f.eks. når man giver hånd eller gennem delte objekter, f.eks. ved berøring af dørhåndtag, tastaturer osv. På nogle genstande kan bakterier overleve et stykke tid, og overføres derfor når du kommer i kontakt med dem. LR MICROSILVER PLUS Hånd Gel for et intakt hudmikrobiom, er en plejende og rensende håndgel, der reducerer bakterier, takket være det antibakterielle MicroSilver BG™.

Det ekstra PLUS: Mineralkomplekset ZIN’CÎTE™, som beskytter huden mod miljøpåvirkninger som UVA/UVB-stråler, og dexpanthenol, som nærer og renser hænderne uden at udtørre huden.

Den unikke kombination af MicroSilver BG™, ZIN’CÎTE™ og dexpanthenol skaber en net-lignende beskyttelsesfilm, der giver øjeblikkelig, men også langvarig pleje og håndhygiejne.

Rent sølv mod bakterier

MicroSilver BG™ er rent sølv i en fascinerende form. De svampelignende strukturerede, metalliske sølvpartikler arbejder på hudens overflade, uden at trænge dybt ned, og uden at forringe hudens egen flora. De frigivne sølvioner begrænser spredningen af bakterier. Som et dermatologisk certificeret produkt er MicroSilver BG™ og produkterne fra LR MICROSILVER PLUS-serien perfekte til alle hudtyper – også til følsom hud.

Anvendelse af Microsilver Plus Hånd Gel

Uanset om du er hjemme, på kontoret, i bilen eller på farten, sikrer LR MICROSILVER PLUS HAND GEL friske, rene hænder – når som helst, hvorsomhelst og helt uden vand.

Mere information

Mikrobiomet er summen af de millioner af mikroorganismer, der danner vores naturlige beskyttelsesfilm mod bakterier og andre aggressorer på vores hud eller i munden. En intakt hud- og oral flora beskytter os mod eksterne aggressorer.

Hvis mikrobiomet er ude af balance, kan bakterier sprede sig og trænge gennem den naturlige beskyttelsesbarriere. Dette kan forårsage infektioner, irritationer og skæl. Den naturlige beskyttelsesbarriere skal beskyttes, for at vores mikrobiom kan afbalanceres.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er håndhygiejne så vigtig?

Vores hænder er de mest almindelige “sendere” af patogener. Uanset om det er når du tørrer næsen, går på toilettet, klapper hunden eller katten, eller tilbereder råt kød, så kommer dine hænder ofte i kontakt med bakterier. Hænderne kan så overføre bakterierne til alt, hvad der berøres bagefter.

Når man giver hånd eller bruger objekter som andre også bruger, kan patogener let komme fra hånd til hånd. Bakterier kan overleve på visse objekter længe, og disse bakterier kan således overføres når man rører ved objekterne.

Det skal også bemærkes, at vi alle rører ved vores ansigt – bevidst og mest af alt ubevidst – mange gange om dagen. På denne måde har bakterierne et ganske let job. De trænger ind i kroppen gennem slimhinderne i munden, næsen eller øjnene, og kan således udløse en infektion. Regelmæssig håndhygiejne afbryder denne transmissionsvej, og er derfor alfa omega, når det drejer sig om at forhindre en mulig infektion.

Hvordan og hvornår skal du være opmærksom på håndhygiejne?

Grundlæggende: Altid! Den såkaldte “kattevask” (kort) er ineffektiv mod enhver form for patogener. For grundig håndhygiejne skal du vaske hænderne i cirka 20 sekunder – herunder også sørge for at gnide sæbe på fingerspidserne, mellemrummet mellem fingrene samt på begge tommelfingre.

Det er ikke kun vigtigt at have en regelmæssig håndhygiejne, men det er også vigtigt at vælge de rigtige tidspunkter for. Naturligvis er håndhygiejne vigtigt efter hvert toiletbesøg, men for eksempel også i forbindelse med, at du er på vej hjem. For eksempel hvis du rejser i tog, bruger rulletrapper, eller rører ved dørhåndtag. Ligeledes efter at have være på indkøb, hvor du måske har ved indkøbsvogn eller betalingsterminaler. Grundlæggende skal du altid vaske dine hænder når du kommer hjem, eller når du skal til at tilberede mad eller spise.

Hvis du regelmæssigt er opmærksom på grundig håndhygiejne, kan du beskytte dig selv og andre mod mange bakterier.

 

Hvad er det, der gør LR MICROSIVER PLUS plejeserien så speciel?

LR MICROSILVER PLUS giver dig effektive specialiserede løsninger til kroppens særlige behov. Hemmeligheden bag den funktionelle plejeserie er det antibakterielle og antivirale MicroSilver BG™ virkestof. Alle produkter i serien har også et yderligere “PLUS”, der handler om den effektive kombination af de øvrige virkestoffer, som bidrager til at nære, regenerere og stabilisere huden og dens naturlige beskyttelsesbarriere – for et mikrobiom i balance.

Hvad er mikrobiomet?

Den samlede mængde af mikroorganismer som balancerer den naturlige beskyttelsesbarriere i vores hud, kalder vi for mikrobiomet, eller hud- og mundfloraen. Denne naturlige beskyttelsesbarriere er en af naturens gaver, som danner en naturlig beskyttelse mod skadelige bakterier. Hvis den sensitive balance forstyrres, kan skadelige bakterier lettere sprede sig og trænge igennem beskyttelsesbarrieren. Dette kan medføre hud- og tandproblemer.

Hvad er MicroSilver BG™?

Det antibakterielle og antivirale MicroSilver BG™ er et meget porøst sølvpulver (gennemsnitlig partikelstørrelse på ca. 7-10 mikrometer) som har en svampelignende overfladestruktur (synlig under elektronmikroskop). Det har en aktiv overflade, som bliver udnyttet i LR MICROSILVER PLUS produkterne til påføring på hud og slimhinder. MicroSilver BG™ er især med til at fjerne de bakterier som finder de bedste forudsætninger for vækst i hudlæsioner, på små skader i mundhulen og ved hudirritation. Virkningen af MicroSilver BG™ er hovedsagelig baseret på at nedbryde og påvirke de enzymatisk kontrollerede metabolske funktioner i mikroorganismens cellemembran. På denne måde understøttes hudens egne regenereringsprocesser ved irriteret eller stresset hud aktivt.

Hvad er fordelene med MicroSilver BG™ i plejeprodukter?

Effektiv mod bakterier, selv med lave koncentrationer
Rent fysisk virkning (ingen kemiske processer)
Har en vedvarende effekt på hud og slimhinder: fjerner ikke bare eksisterende bakterier, men forhindrer også dannelse af nye.
Hvordan fremstilles Microsilver BG™?

Microsilver BG™ fremstilles ved hjælp af en patenteret process. Enkelte sølvatomer udvindes af en ren sølvtråd under vakuum og med stærkstrøm, og de samler sig derefter til uregelmæssige mikrostrukturer. Det giver den svampeagtige overflade, der kan ses i mikroskop. Mellemrummene mellem mikrodelene er så små, at der er tale om et nanoporøst materiale. Sølvpulveret er mikrorent og helt uden spor af andre metaller.

Hvorfor anvender man højporøst sølv?

Vores højporøse sølv med den svampeagtige overfladestruktur og stabil partikelstørrelse virker kun på hudens og tændernes overflade. Det trænger ikke ind i huden eller slimhinderne. Microsilver BG™ indeholder ikke nanopartikler.

Forårsager MicroSilver BG™ bivirkninger?

Nej, MicroSilver BG™ forårsager ikke bivirkninger. Virkemåden er udelukkende baseret på fysiske reaktioner hvormed bakterierne ødelægges. Derfor forstyrrer MicroSilver BG™ ikke menneskets metabolisme.

Hvilke produkter findes i denne serie?

LR MICROSILVER PLUS FACE-produkterne:
· 25000 Face Wash – vaskecreme
· 25001 Face Cream – ansigtscreme

Uren, fedtet, tør og irritert hud er ofte forårsaget at et mikrobiom som er ude af balance. LR MICROSILVER PLUS FACE-produkterne hjælper med at fjerne bakterier fra huden og med at genopbygge hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

LR MICROSILVER PLUS TOOTH-produkterne:
· 25090 Tooth Paste – tandpasta
· 25130 Mouth Wash – mundskyl
· 25140 Mouth Spray – mundspray
· 25091 Dental Health Gum – tandplejetyggegummi

Dårlig ånde, følsomme tænder, karies og tandkødsbetændelse er ofte et resultat af en mundflora der ikke er i balance. LR MICROSILVER PLUS TOOTH-produkterne modvirker bakterier i mundhulen og hjælper med at mundfloraen bringes tilbage i balance.

LR MICROSILVER PLUS BODY-produkterne:
· 25051 Hand Gel – håndgel
· 25065 Hand Cream – håndcreme
· 25022 Deo Roll-on – deodorant
· 25072 Hair Shampoo – anti-skæl-shampoo

Skæl, tør og stresset hud på hænderne eller ubehagelig svedlugt, skyldes ofte en bakteriel ubalance i huden. LR MICROSILVER PLUS BODY-produkterne bidrager hurtigt og bæredygtigt til at hudens mikrobiom kommer i balance.

Yderligere information

Vægt 0,075 kg
EAN

8681520600684

Brand

MicroSilver