Microsilver Plus Hånd Gel
Microsilver Plus Hånd Gel
kr. 165,00 Tilføj til kurv

Microsilver Plus Hånd Gel

kr. 165,00

Antibakteriel gel med microsilver
Rensning af hænderne uden vand
Ideel på turen

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Microsilver Plus HåndGel fra LR

Hænder kommer meget ofte i kontakt med bakterier, f.eks. når man giver hånd eller gennem delte objekter, f.eks. ved berøring af dørhåndtag, tastaturer osv. På nogle genstande kan bakterier overleve et stykke tid, og overføres derfor når du kommer i kontakt med dem. LR MICROSILVER PLUS Hånd Gel for et intakt hudmikrobiom, er en plejende og rensende håndgel, der reducerer bakterier, takket være det antibakterielle MicroSilver BG™.

Det ekstra PLUS: Mineralkomplekset ZIN’CÎTE™, som beskytter huden mod miljøpåvirkninger som UVA/UVB-stråler, og dexpanthenol, som nærer og renser hænderne uden at udtørre huden.

Den unikke kombination af MicroSilver BG™, ZIN’CÎTE™ og dexpanthenol skaber en net-lignende beskyttelsesfilm, der giver øjeblikkelig, men også langvarig pleje og håndhygiejne.

Rent sølv mod bakterier

MicroSilver BG™ er rent sølv i en fascinerende form. De svampelignende strukturerede, metalliske sølvpartikler arbejder på hudens overflade, uden at trænge dybt ned, og uden at forringe hudens egen flora. De frigivne sølvioner begrænser spredningen af bakterier. Som et dermatologisk certificeret produkt er MicroSilver BG™ og produkterne fra LR MICROSILVER PLUS-serien perfekte til alle hudtyper – også til følsom hud.

Anvendelse af Microsilver Plus Hånd Gel

Uanset om du er hjemme, på kontoret, i bilen eller på farten, sikrer LR MICROSILVER PLUS HAND GEL friske, rene hænder – når som helst, hvorsomhelst og helt uden vand.

Mere information

Mikrobiomet er summen af de millioner af mikroorganismer, der danner vores naturlige beskyttelsesfilm mod bakterier og andre aggressorer på vores hud eller i munden. En intakt hud- og oral flora beskytter os mod eksterne aggressorer.

Hvis mikrobiomet er ude af balance, kan bakterier sprede sig og trænge gennem den naturlige beskyttelsesbarriere. Dette kan forårsage infektioner, irritationer og skæl. Den naturlige beskyttelsesbarriere skal beskyttes, for at vores mikrobiom kan afbalanceres.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er håndhygiejne så vigtig?

Vores hænder er de mest almindelige “sendere” af patogener. Uanset om det er når du tørrer næsen, går på toilettet, klapper hunden eller katten, eller tilbereder råt kød, så kommer dine hænder ofte i kontakt med bakterier. Hænderne kan så overføre bakterierne til alt, hvad der berøres bagefter.

Når man giver hånd eller bruger objekter som andre også bruger, kan patogener let komme fra hånd til hånd. Bakterier kan overleve på visse objekter længe, og disse bakterier kan således overføres når man rører ved objekterne.

Det skal også bemærkes, at vi alle rører ved vores ansigt – bevidst og mest af alt ubevidst – mange gange om dagen. På denne måde har bakterierne et ganske let job. De trænger ind i kroppen gennem slimhinderne i munden, næsen eller øjnene, og kan således udløse en infektion. Regelmæssig håndhygiejne afbryder denne transmissionsvej, og er derfor alfa omega, når det drejer sig om at forhindre en mulig infektion.

Hvordan og hvornår skal du være opmærksom på håndhygiejne?

Grundlæggende: Altid! Den såkaldte “kattevask” (kort) er ineffektiv mod enhver form for patogener. For grundig håndhygiejne skal du vaske hænderne i cirka 20 sekunder – herunder også sørge for at gnide sæbe på fingerspidserne, mellemrummet mellem fingrene samt på begge tommelfingre.

Det er ikke kun vigtigt at have en regelmæssig håndhygiejne, men det er også vigtigt at vælge de rigtige tidspunkter for. Naturligvis er håndhygiejne vigtigt efter hvert toiletbesøg, men for eksempel også i forbindelse med, at du er på vej hjem. For eksempel hvis du rejser i tog, bruger rulletrapper, eller rører ved dørhåndtag. Ligeledes efter at have være på indkøb, hvor du måske har ved indkøbsvogn eller betalingsterminaler. Grundlæggende skal du altid vaske dine hænder når du kommer hjem, eller når du skal til at tilberede mad eller spise.

Hvis du regelmæssigt er opmærksom på grundig håndhygiejne, kan du beskytte dig selv og andre mod mange bakterier.

Yderligere information

Vægt 0,075 kg
Brand

MicroSilver