Microsilver Plus Ansigtscreme
Microsilver Plus Ansigtscreme
kr. 239,00 Tilføj til kurv

Microsilver Plus Ansigtscreme

kr. 239,00

Microsilver ansigtscreme
Påføres ansigtet efter anvendelsen af vaskecreme.

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

MICROSILVER PLUS Ansigtscreme – til en ren og fin teint

Ansigtscremen er en antibakteriel plejecreme, der giver en fin og ren hud. MICROSILVER PLUS Ansigtscreme med rent sølv virker antibakterielt og normaliserer hudens balance. Zinkox og dexpanthenol giver en finere teint med et jævnt og smidigt udseende. Defensil styrker hudens barriere.

Anvendelse af Microsilver Plus Ansigtscreme

Når ansigtet er renset med MICROSILVER  vaskecreme, masseres ansigtscreme blødt ind i huden.

Indholdsstoffer

Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Propylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Squalane, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Panthenol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Tocopheryl Acetate, Octyldodecanol, Silver, Zinc Oxide, Echium Plantagineum Seed Oil, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dimethicone Crosspolymer, Polysorbate 60

Mere information

Mikrobiomet er summen af millioner af mikroorganismer, der danner vores naturlige beskyttelseskappe mod bakterier og infektioner på vores hud eller i munden. En intakt hud- og mundflora beskytter os mod ydre påvirkninger.

Vores mund har andenpladsen for at have det mest diversificerede mikrobiome i den menneskelige krop (efter tarmene). Amerikanske forskere har fundet ud af, at vi alle bærer omkring 33.000 forskellige arter af bakterier i vores mund. De fandt 7.947 arter på tungen, 4.154 i halsen, ca. 7.000 i spyt og endda mere end 14.000 arter i gingivallommerne.

Hvis det “orale økosystem” ikke er i balance, f.eks. på grund af dårlig mundhygiejne, kan bakterier forårsage betændelse og problemer i mundhulen, og i resten af kroppen.
Korrekt mundhygiejne er derfor vigtigt, for at forhindre plak, karies eller paradentose samt dårlig ånde. Særligt påvirket er de områder i mundhulen, som vi ofte sjældent, eller slet ikke, når frem til, med en konventionel tandbørste.

Med regelmæssig brug af LR MICROSILVER mundskyl morgen og aften efter tandbørstning, frigøres og beskyttes hele mundhulen mod skadelige bakterier med en gellignende beskyttelsesfilm. Vi anbefaler også regelmæssig brug af LR MICROSILVER PLUS mundspray, for eksempel ved middagstid, for at sikre at det orale mikrobiom ideelt understøttet hele dagen.

Du kan læse mere om Microsilver her: https://plejeprodukter.dk/microsilver-serien-fra-lr/

Yderligere information

Vægt 0,05 kg