Duftolier
LR Soul of Nature Aroma Oil Set & Care Oil
kr. 1.599,00Gratis fragt Tilføj til kurv

LR Soul of Nature Aroma Oil Set & Care Oil

kr. 1.599,00Gratis fragt

Sæt bestående af otte naturlige rene essentielle olier og en LR plejeolie
Hver essentiel olie har sin egen individuelle duft
Trivsel og humør påvirkes positivt af lugten af olierne
100% naturlige essentielle olier
LR plejeolie med 97% naturlige ingredienser i produktet *

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

LR Soul of Nature Aroma Oil Set & Care Oil
Aromastyrke i ét sæt.

Hvordan vil du have det nu? Styrket, glad eller afslappet? Bliv inspireret af LR aroma-oliesættet og lav din individuelt velduftende kropspleje / massageolie til dit individuelle velvære på kort tid. Valget af olier gør det let for dig at finde dine favoritter. Bland bare LR plejeolien med LR Soul of Nature essentielle olier i henhold til vores DIY opskrifter, ryst kort, færdig!

LR plejeolien giver dig en fløjlsagtig, smidig hudfølelse. Takket være mandel- og jojobaolie samt aloe vera -olieekstrakt fugter og beskytter huden mod udtørring. I kombination med de enkelte æteriske olier oplever du aromaerne på din hud og gennem din næse.

Oplev duftkraften fra de enkelte essentielle olier til rumduft i en duftbærer som f.eks. En diffuser eller duftlampe, og gør dit hjem til en vidunderlig duftende oase af velvære.

* NOI = naturligt oprindelsesindeks i henhold til DIN 16128

Anvendelse
Påfør aldrig olien ufortyndet på huden. Må ikke indtages.

Til aromahudpleje: Bland nogle dråber i 100 ml LR Soul of Nature plejeolie i henhold til vores DIY-opskrifter. Vær altid opmærksom på mængderne der er angivet i den respektive opskrift. Må aldrig anvendes ufortyndet på huden!

I en duftbærer: Kan anvendes i kombination med en duftbærer, såsom en fyrfadslysolielampe, en duftsten eller en diffusor til rumduftning. For eksempel tilføj 3-4 dråber til vandet i en diffusor, og lad den fordampe det. Anvendes op til 3x dagligt i 1 time. Duften er et par minutter om at udfolde sig. Ved anvendelse af en aromalampe tilføjes også først vand, og herefter et par dråber olie til skålen. Lad derefter lampen fordampe blandingen. Efter nogen tid skal skålen genfyldes med varm vand (ellers er der risiko for brud og sprøjt). Anvend altid under opsyn. Rengør skallen godt efter brug. Aflejringer kan fjernes med duftlamperenseren. Olien må ikke påføres direkte på plastoverflader.

ADVARSLER:

FARE: Det er vigtigt at sikre, at de enkelte olier ikke indtages og at de ikke påføres huden i deres rene form. De må kun anvendes under opsyn af voksne. Søg læge eller jordemoder før brug under graviditet. Ikke egnet til indtagelse. For detaljerede oplysninger om sikker anvendelse henvises til det relevante sikkerhedsdatablad eller produktetiketten.
Luk altid låget tæt og opbevar på et køligt, tørt sted beskyttet mod sollys.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål
Brugbar information:
Vælg dine essentielle olier, der lugter individuelt hver dag efter dit humør, og opdag de forskellige essentielle duftende olieblandinger, der kan have en positiv effekt på dit velbefindende.
Lugt er en biokemisk proces. Når olfaktoriske celler kommer i kontakt med olfaktoriske molekyler, sender de elektriske signaler ind i hjernen, ind i det limbiske system.
Olfaktoriske stimuli ledes ind i hjernen via nerverne, og informationen passerer gennem forskellige områder der. Følelser udløses der, og dermed kan vores humør påvirkes positivt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LR Soul of Nature Aroma Oil Set & Care Oil”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *