LR MICROSILVER PLUS mundskyl
LR MICROSILVER PLUS mundskyl
kr. 229,00 Tilføj til kurv

LR MICROSILVER PLUS mundskyl

kr. 229,00

 • Forebyggende beskyttelse mod karies, plak og paradentose
 • Styrker tandkødet og beskytter tænderne
 • Renser mundhulen og forebygger dårlig ånde
 • Langvarig beskyttelse
 • For et intakt oralt mikrobiom
 • Med antibakterielt MicroSilver BG™
 • Stabilisering og regulering med Aloe Vera
Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

 • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
 • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
 • Ordre behandles inden for 24 timer.
 • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

LR MICROSILVER PLUS mundskyl

Microsilver & Aloe Vera – LRs antibakterielle mundskyl for et hygiejnisk beskyttet oralt mikrobiom i balance

Vi anbefaler at bruge LR MICROSILVER PLUS mundskyl. Det orale mikrobiom er kendetegnet ved mange forskellige bakterier. Hvis mundhulen er ude af balance, kan dette resultere i ubehagelige konsekvenser: dårlig ånde, følsomme tænder, betændt tandkød og meget mere.

Balance i den orale flora! Den specielle kombination af MicroSilver BG™ og Aloe Vera giver en yderst effektiv synergetisk effekt, der sikrer effektiv hygiejne og forebyggende beskyttelse af mundhulen. Derudover maksimerer natriumfluorid, mentol og pebermynte effekten og gør dette mundskyl til en uovertruffen beskytter, der samtidigt sikrer en behagelig friskhed i hele munden.

Beskyttelse mod plak, karies og paradentose

MicroSilver BG™ har en antiinflammatorisk virkning og har vist sig at aktivt frigøre mundhulen fra bakterier. MicroSilver BG™ forhindrer dannelse af plak, karies og paradentose, gendanner balancen i det orale mikrobiome (= oral flora) og holder det også på lang sigt.

Sunde gummer

Aloe Vera Barbadensis Gel forbedrer den antibakterielle virkning af MicroSilver BG™. Det stabiliserer og regenererer også den naturlige beskyttende barriere i tandkødet, mundhulen og på mundens slimhinder.

Sunde og stærke tænder

Natriumfluorid (200 ppm F-) styrker emaljen og har en styrkende virkning på tænderne, hvilket gør dem mindre følsomme over for syreangreb og derfor mindre tilbøjelige til karies.

Frisk ånde

Menthol og pebermynte giver hele mundhulen og halsen en ren følelse og sikrer behagelig friskhed i hele munden.

Et oralt mikrobiom i balance og en beskyttet mund

Den specielle, gellignende konsistens ligger som et beskyttende skjold på overfladerne i hele mundhulen: over tandkødet, tungen, halsen og når endda de mellemliggende rum. Dette hæmmer dannelsen af nye bakterier.

I samarbejde med anerkendte institutter har LR undersøgt den antibakterielle virkning af LR MICROSILVER PLUS mundskyl. Resultatet viser: Den meget effektive mundskyllevæske efterlader ikke kun en ren følelse i munden og en frisk ånde, men takket være MicroSilver BG™ kan op til 99,99% af alle bakterier fjernes – et ekstraordinært godt resultat for et kosmetisk tandplejeprodukt.

Rent sølv mod bakterier

MicroSilver BG™ er rent sølv i svampelignende og struktureret form. Sølvpartikler fra det antibakterielle MicroSilver BG™, danner et beskyttelsesnet på alle overflader i mundhulen. Dette bekæmper bakterier, forhindrer plak, karies og paradentose, og hjælper med at gendanne og opretholde det orale mikrobiom på lang sigt. Tandkød og irriterede slimhinder drager desuden fordel af den antiinflammatoriske virkning fra MicroSilver BG™.

Anvendelse af LR MICROSILVER PLUS mundskyl

Anvendes 2 gange om dagen – morgen og aften – efter tandbørstning med LR MICROSILVER PLUS Tandpasta.

 • Ryst flasken godt inden brug
 • Fyld ca. 5 ml mundskyllevæske i doseringshætten
 • Skyl derefter munden i ca. 25 sekunder og gurgl til sidst i ca. 5 sekunder
 • Spyt mundskyllet ud. Skyl ikke efter med vand

Bemærk: Skal omrystes inden brug. Indeholder 200 ppm fluor. Indeholder alkohol. Ikke egnet til børn under 14 år, gravide eller ammende kvinder.

 

Mere information

Mikrobiomet er summen af millioner af mikroorganismer, der danner vores naturlige beskyttelseskappe mod bakterier og infektioner på vores hud eller i munden. En intakt hud- og mundflora beskytter os mod ydre påvirkninger.

Vores mund har andenpladsen for at have det mest diversificerede mikrobiome i den menneskelige krop (efter tarmene). Amerikanske forskere har fundet ud af, at vi alle bærer omkring 33.000 forskellige arter af bakterier i vores mund. De fandt 7.947 arter på tungen, 4.154 i halsen, ca. 7.000 i spyt og endda mere end 14.000 arter i gingivallommerne.

Hvis det “orale økosystem” ikke er i balance, f.eks. på grund af dårlig mundhygiejne, kan bakterier forårsage betændelse og problemer i mundhulen, og i resten af kroppen.
Korrekt mundhygiejne er derfor vigtigt, for at forhindre plak, karies eller paradentose samt dårlig ånde. Særligt påvirket er de områder i mundhulen, som vi ofte sjældent, eller slet ikke, når frem til, med en konventionel tandbørste.

Med regelmæssig brug af LR MICROSILVER mundskyl morgen og aften efter tandbørstning, frigøres og beskyttes hele mundhulen mod skadelige bakterier med en gellignende beskyttelsesfilm. Vi anbefaler også regelmæssig brug af LR MICROSILVER PLUS mundspray, for eksempel ved middagstid, for at sikre at det orale mikrobiom ideelt understøttet hele dagen.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det, der gør LR MICROSIVER PLUS plejeserien så speciel?

LR MICROSILVER PLUS giver dig effektive specialiserede løsninger til kroppens særlige behov. Hemmeligheden bag den funktionelle plejeserie er det antibakterielle og antivirale MicroSilver BG™ virkestof. Alle produkter i serien har også et yderligere “PLUS”, der handler om den effektive kombination af de øvrige virkestoffer, som bidrager til at nære, regenerere og stabilisere huden og dens naturlige beskyttelsesbarriere – for et mikrobiom i balance.

Hvad er mikrobiomet?

Den samlede mængde af mikroorganismer som balancerer den naturlige beskyttelsesbarriere i vores hud, kalder vi for mikrobiomet, eller hud- og mundfloraen. Denne naturlige beskyttelsesbarriere er en af naturens gaver, som danner en naturlig beskyttelse mod skadelige bakterier. Hvis den sensitive balance forstyrres, kan skadelige bakterier lettere sprede sig og trænge igennem beskyttelsesbarrieren. Dette kan medføre hud- og tandproblemer.

Hvad er MicroSilver BG™?

Det antibakterielle og antivirale MicroSilver BG™ er et meget porøst sølvpulver (gennemsnitlig partikelstørrelse på ca. 7-10 mikrometer) som har en svampelignende overfladestruktur (synlig under elektronmikroskop). Det har en aktiv overflade, som bliver udnyttet i LR MICROSILVER PLUS produkterne til påføring på hud og slimhinder. MicroSilver BG™ er især med til at fjerne de bakterier som finder de bedste forudsætninger for vækst i hudlæsioner, på små skader i mundhulen og ved hudirritation. Virkningen af MicroSilver BG™ er hovedsagelig baseret på at nedbryde og påvirke de enzymatisk kontrollerede metabolske funktioner i mikroorganismens cellemembran. På denne måde understøttes hudens egne regenereringsprocesser ved irriteret eller stresset hud aktivt.

Hvad er fordelene med MicroSilver BG™ i plejeprodukter?

 • Effektiv mod bakterier, selv med lave koncentrationer
 • Rent fysisk virkning (ingen kemiske processer)
 • Har en vedvarende effekt på hud og slimhinder: fjerner ikke bare eksisterende bakterier, men forhindrer også dannelse af nye.

Hvordan fremstilles Microsilver BG™?

Microsilver BG™ fremstilles ved hjælp af en patenteret process. Enkelte sølvatomer udvindes af en ren sølvtråd under vakuum og med stærkstrøm, og de samler sig derefter til uregelmæssige mikrostrukturer. Det giver den svampeagtige overflade, der kan ses i mikroskop. Mellemrummene mellem mikrodelene er så små, at der er tale om et nanoporøst materiale. Sølvpulveret er mikrorent og helt uden spor af andre metaller.

Hvorfor anvender man højporøst sølv?

Vores højporøse sølv med den svampeagtige overfladestruktur og stabil partikelstørrelse virker kun på hudens og tændernes overflade. Det trænger ikke ind i huden eller slimhinderne. Microsilver BG™ indeholder ikke nanopartikler.

Forårsager MicroSilver BG™ bivirkninger?

Nej, MicroSilver BG™ forårsager ikke bivirkninger. Virkemåden er udelukkende baseret på fysiske reaktioner hvormed bakterierne ødelægges. Derfor forstyrrer MicroSilver BG™ ikke menneskets metabolisme.

Hvilke produkter findes i denne serie?

LR MICROSILVER PLUS FACE-produkterne:

· 25000 Face Wash – vaskecreme
25001 Face Cream – ansigtscreme

Uren, fedtet, tør og irritert hud er ofte forårsaget at et mikrobiom som er ude af balance. LR MICROSILVER PLUS FACE-produkterne hjælper med at fjerne bakterier fra huden og med at genopbygge hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

LR MICROSILVER PLUS TOOTH-produkterne:

· 25090 Tooth Paste – tandpasta
· 25130 Mouth Wash – mundskyl
· 25140 Mouth Spray – mundspray
· 25091 Dental Health Gum – tandplejetyggegummi

Dårlig ånde, følsomme tænder, karies og tandkødsbetændelse er ofte et resultat af en mundflora der ikke er i balance. LR MICROSILVER PLUS TOOTH-produkterne modvirker bakterier i mundhulen og hjælper med at mundfloraen bringes tilbage i balance.

LR MICROSILVER PLUS BODY-produkterne:

· 25051 Hand Gel – håndgel
· 25065 Hand Cream – håndcreme
· 25022 Deo Roll-on – deodorant
· 25072 Hair Shampoo – anti-skæl-shampoo

Skæl, tør og stresset hud på hænderne eller ubehagelig svedlugt, skyldes ofte en bakteriel ubalance i huden. LR MICROSILVER PLUS BODY-produkterne bidrager hurtigt og bæredygtigt til at hudens mikrobiom kommer i balance.

Udvidet FAQ om MicroSilver Mundskyld:

Hvad bruges Mouth Wash til?
Mundskyllevæsken bruges til daglig mundhygiejne. Det har en betændelsesdæmpende, antibakteriel effekt som renser munden og fjerner bakterier som sikrer langvarig, frisk pust. Den specielle, gel-lignende væske ligger sig som en beskyttelsesfilm på tænderne, mellem tænderne, tandkød, tunge og svælg. Dette forebygger og hjælper til at opretholde og/eller genoprette balance i mikrobiomet (oral flora). Den effektive væske kommer frem i hele mundhulen, også områderne vi ikke kan nå med en tandbørste.

Hvordan bruges Mouth Wash?
Efter rengøring af tænderne (f.eks. med tandpasta LR MICROSILVER PLUS Tooth Paste) to gange om dagen, om morgenen og aftenen, skyl munden med ca. 5 ml væske i 30 sekunder, gurgle og spyt ud. Ikke synk. Ryst flasken godt før brug! Ikke fortynd mundskyllet. Skyl om nødvendigt med en tår vand; dette er dog umiddelbart ikke en
nødvendighed.

Kan børn, gravide og mødre som ammer bruge Mouth Wash?
Skyllevæsken egner sig ikke til børn under 14 år. Skyllevæsken skal altid opbevares tæt lukket, trygt og utilgængeligt for små børn. Brug af mundkyllet af gravide og ammende mødre anbefales ikke på grund af alkoholindholdet.

Hvorfor har Mouth Wash en gel-lignende konsistens?
Takket være den specielle, gelelignende konsistens, kan væsken fungere som en beskyttende film som fungerer som et skjold over overfladerne i hele mundhulen: tænder, mellem tænderne, tandkød, tunge og svælg. Dette stopper dannelse af bakterier. Dette beskyttende skjold er forebyggende for at opretholde og/eller genoprette balance i det orale
mikrobiomet.

Hvad er det som gør Mouth Wash så speciel?
For det første, indholdet i den gellignende konsistens som er beskrevet ovenfor, og for det andet har MICROSILVER PLUS Mouth Wash den specielle kombination af MicroSilver BG™ og Aloe Vera Barbadenses Gel (15%). Den kombination af MicroSilver BG™ og Aloe Vera viser synergierne som genereres som styrker den antiinflammatoriske og
antibakterielle effekt af begge ingredienser. Det modvirker dannelsen af bakterier og virus.

Hvilke ingredienser indeholder Mouth Wash og hvilken effekt har de?
– MicroSilver BG™ har en betændelsesdæmpende effekt og beskytter mundhulen mod bakterier og virus. MicroSilver BG™ forhindrer dannelse af plak, tandkødsbetændelse og periodontal sygdom, og genopretter balancen i det orale
mikrobiomet og holder det også i balance på længere sigt.

– Aloe Vera Barbadenses Gel (15%) øger den antibakterielle effekt af MicroSilver BG™, stabiliserer og regenererer tandkødets naturlige beskyttelsesbarriere i mundhulen og slimhinder. For sundt tandkød.

– Natriumfluorid (200 ppm F-) styrker tandemaljen og har en remineraliserende effekt på tænderne – noget som gør dem mindre følsomme for syreangreb og derfor mindre udsat for huller. For sunde og stærke tænder.

– Menthol og peppermynte får hele mundhulen og halsen til at føles rene og giver en behagelig friskhed. For langvarigt friskt pust.

– Sukkererstatning xylitol, som tilmed stopper bakterievækst og ikke danner syrer som skader tænderne.

Hvorfor bruges xylitol i stedet for sukker som sødning i Mouth Wash?
Xylitol bruges til at søde produktet. Fordi det er sukker og kaloriefrit, kan bakterier i mundhulen ikke formere sig eller danne eventuelle syrer som skader tænderne.

Hvad er MicroSilver BG™?
Det antibakterielle og antivirale MicroSilver BG™ er et meget porøst sølv (sølvpulver, gennemsnittlig partikkelstørrelse på ca. 7-10 mikrometer) med en svampelignende overfladestruktur (synlig under elektronmikroskopet). Den har en aktiv overflade, som bliver utnyttet i LR MICROSILVER PLUS, ved produkter for kosmetisk påføring på slimhinnen. MicroSilver BG™ er med til at fjerne bakterier som er til stede på slimhinden, og finder de beste forudtsætninger for vækst, særligt i hudlessionerne, for eksempel små skader i mundhulen og hudirritationer. Virkningen af MicroSilver BG™ er hovedsagelig baseret på at nedbryde og påvirke de enzymatisk kontrollerede metabolske funktioner til mikroorganismens cellemembran. Hudens egne regenereringsprosesser for irriteret eller stresset hud får aktiv støtte.

Fordelene med MICROSILVER i kosmetik:
– Effektiv mod bakterier, selv med lave koncentrationer
– Rent fysisk produceret (uden kemiske prosesser)
– Har en vedvarende effekt på slimhinnen: fjerner ikke bare eksisterende bakterier og virus, men forhindrer også dannelse af nye. MICROSILVER produceres ved hjælp af en patenteret prosess.

Forårsager ingrediensen MicroSilver BGTM nogen bivirkninger?
Nej, MicroSilver BGTM forårsager ingen bivirkninger. Måden den virker på er, at den udelukkende er baseret på fysiske reaktioner hvor bakterierne ødelægges. Derfor forstyrrer MicroSilver BGTM ikke menneskets metabolisme.

Hvorfor skal du bruge Mouth Wash til mundhygiejne?
I mundhulen findes der flere former for bakterier, også kendt som plak. Efter bare nogle få dage, begynder plak at lægge sig, ændre farve og konsistens. Efter en stund, kan den blive indkapslet og kan ikke fjernes med tandbørste. Tandkødet bliver permanent irriteret og det udvikler sig til betændt og blødende tandkød. Tandkødet kan ende med at få noget som resulterer i periodontal sygdom.

Bakterierne har det bedst, hvis plakken fjernes utilstrækkelig på grund af mangelfuld mundhygiejne: De nedbryder især karbohydrater, som sukker fra mad, og resulterer i syrer, som mælkesyre eller eddiksyre, som angriber
tandemaljen. Mere præcist, kommer mineraler fra tænderne som et resultat af syreangrebet og caries kan udvikle sig. For tilstrækkelig mundhygiejne, anbefales det at rengøre tænderne hver dag med en tandbørste og tandpasta (f.eks. LR MICROSILVER PLUS Tooth Paste), bruge tandtråd eller lignende, og at skylle munden grundigt med
mundskyl, for eksempel LR MICROSILVER PLUS Mouth Wash, både om morgenen og aftenen. Rigtig mundhygiejne er vigtig for at forhindre plak, caries, parodontal sygdom samt dårlig ånde. Specielt berørt er områderne i mundhulen som er vanskelig eller umulig at nå med tandbørsten. Den jævnlige brug af LR MICROSILVER PLUS Mouth Wash, som er i hele mundhulen, fjerner den skadelige bakterie og beskytter med en gel-lignende beskyttelsesfilm.

Hvad er (orale) Mikrobiom?
Udtrykket mikrobiom henviser til hele mikroorganismer, f.eks. bakterier i eller på den menneskelige krop. Det kan blandt andet påvirke immunsystemet eller stofskiftet. Størstedelen af vores mikrobiome er placeret i mave-tarmkanalen. Indtil nu er bakterierne der oftest blevet omtalt som tarmflora; vi har vidst om deres betydning for vores fordøjelse i lang tid. De leverer en lang række enzymer, der hjælper os med at nedbryde mad.  Det orale mikrobiome (oral flora) er placeret i det menneskelige orale hulrum og er det næst mest forskellige mikrobiome i den menneskelige krop. Forskere fandt, at hver af os bærer op til 33.000 forskellige typer bakterier i vores mund. Hvis det orale mikrobiom er intakt, minimeres risikoen for tandproblemer og sygdomme forårsaget af bakterier og vira.

Det moderne liv kan forstyrre balancen i det orale mikrobiom. Genetiske, miljømæssige og livsstilsrelaterede risikofaktorer bestemmer blandt andet mikrobiomets mangfoldighed, funktion og sammensætning. Hvis balancen i dette “orale økosystem” forstyrres, for eksempel gennem dårlig mundhygiejne, får bakterier, der forårsager sygdomme overhånd, og kan forårsage ikke kun betændelse og sygdom i mundhulen, men også i hele kroppen.

Indholdsstoffer

Aqua (Water), Xylit, Alcohol, Glycerin, PVM/MA Copolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Aroma, Menthol, Sodium Hydroxide, Silver, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Limonene, CI 42090 (Blue 1)

Yderligere information

Vægt 0,3 kg