LR MICROSILVER PLUS Hygiejne og Care Sæt

kr. 650,00Gratis fragt

Sættet indeholder:

Hand Gel, 75ml
Hand Cream, 75ml håndcreme
Tooth Paste, 75ml tandpasta
Mouth Wash, 300ml mundskyl
Mouth Spray, 30ml mundspray

Ikke på lager

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

LR MICROSILVER PLUS Hygiejne & Care Sæt

MicroSilver BG™ er rent sølv i en fascinerende form. De svampelignende strukturerede, metalliske sølvpartikler arbejder på hudens overflade, uden at trænge dybt ned, og uden at forringe hudens egen flora. De frigivne sølvioner begrænser spredningen af bakterier. Derfor har vi lavet et sættet LR MICROSILVER PLUS Hygiejne & Care Sæt, så du kan få den bedste pleje til din hud og mundhygiejne.

LR MICROSILVER PLUS Hand Gel

For et intakt hudmikrobiom, er en plejende og rensende håndgel, der reducerer bakterier, takket være det antibakterielle MicroSilver BG™.

Det ekstra PLUS: Mineralkomplekset ZIN’CÎTE™, som beskytter huden mod miljøpåvirkninger som UVA/UVB-stråler, og dexpanthenol, som nærer og renser hænderne uden at udtørre huden.

Den unikke kombination af MicroSilver BG™, ZIN’CÎTE™ og dexpanthenol skaber en net-lignende beskyttelsesfilm, der giver øjeblikkelig, men også langvarig pleje og håndhygiejne.

LR MICROSILVER PLUS Håndcreme

For et intakt mikrobiome i huden, understøtter bæredygtigt den naturlige regenerering af tør, revnet hud og giver en velplejet følelse af silkebløde hænder. Bakterier fjernes takket være den antibakterielle aktive ingrediens MicroSilver BG™. Hænderne er beskyttet i op til 12 timer. Huden regenererer og mikrobiomet kan finde en naturlig balance igen.

Det ekstra PLUS: Den hurtigtabsorberende creme får sin intensivt plejende effekt fra den nærende ingrediens dexpanthenol. Det trænger dybt ned i de tørre hudfolder af revnet hud, og stabiliserer og regenererer stresset hud hurtigt og effektivt. ZIN’CÎTE™-mineralkomplekset supplerer den netlignende beskyttelsesfilm fra det antibakterielle MicroSilver BG™. LR MICROSILVER PLUS håndcreme giver en ekstra varig beskyttelse af huden mod miljøpåvirkninger, f.eks. mod UVA/UVB-stråler.

LR MICROSILVER PLUS Tandpasta

For et intakt oralt mikrobiom, er en plejende og rensende tandpasta, der takket være det antibakterielle MicroSilver BG™ reducerer bakterier i mundhulen.

Den renser tænder, tandkød og mundens slimhinder og fjerner skadelige bakterier og lugtfremkaldende bakterier. Tandpastaen eliminerer dårlig ånde og sikrer en frisk ånde.

Det ekstra PLUS: Mineralet HYDROXIAPATITE reparerer emaljen, tandoverfladen og sikrer sunde, stærke tænder, mens dexpanthenol og zink har en antiinflammatorisk virkning og samtidig forhindrer karies, plak og paradentose.

LR MICROSILVER PLUS Mundskyl

Med MicroSilver BG™ & Aloe Vera – LRs antibakterielle mundskyl for et hygiejnisk beskyttet oralt mikrobiom i balance.

Det orale mikrobiom er kendetegnet ved mange forskellige bakterier. Hvis mundhulen er ude af balance, kan dette resultere i ubehagelige konsekvenser: dårlig ånde, følsomme tænder, betændt tandkød og meget mere.

Det ekstra PLUS: Den specielle kombination af MicroSilver BG™ og Aloe Vera giver en yderst effektiv synergetisk effekt, der sikrer effektiv hygiejne og forebyggende beskyttelse af mundhulen. Derudover maksimerer natriumfluorid, mentol og pebermynte effekten og gør dette mundskyl til en uovertruffen beskytter, der samtidigt sikrer en behagelig friskhed i hele munden.

LR MICROSILVER PLUS Mundspray

Virker øjeblikkeligt og er langvarigt. Den lette tekstur kommer let ind i interdentalrummet, og takket være den antibakterielle MicroSilver BG™ fjernes 99,99% af alle bakterier.

MicroSilver BG™ skaber en langvarig beskyttelsesfilm, der endda beskytter mod bakterier i op til 12 timer. Et sundt mikrobiom i balance forhindrer ubehagelige tandproblemer. Med regelmæssig tandhygiejne, f.eks. tandbørstning morgen og aften plus brug af LR MICROSILVER PLUS Mundspray ved middagstid, er det orale mikrobiom ideelt understøttet.

Det ekstra PLUS: Aloe Vera gel stabiliserer og regulerer tandkødets naturlige beskyttelsesbarriere og bidrager også til den antibakterielle virkning fra MicroSilver BG™. Urterne salvie og echinacea regulerer mundens slimhinde, og understøtter den antiinflammatoriske virkning fra MicroSilver BG™. Pebermynte sikrer en behageligt frisk følelse i hele munden og understreger den renseeffekt, der opnås med MicroSilver BG™ i munden.

Mere information om LR MICROSILVER PLUS Hygiejne & Care Sæt

Mikrobiomet er summen af millioner af mikroorganismer, der danner vores naturlige beskyttelseskappe mod bakterier og andre påvirkninger af vores hud eller i vores mund. En intakt hud- og mundflora beskytter os mod ydre påvirkninger.

Hvis mikrobiomet er ude af balance, kan bakterier sprede sig og trænge gennem den naturlige beskyttelsesbarriere. Dette kan forårsage infektioner, irritationer og skæl. Den naturlige beskyttelsesbarriere skal beskyttes for, at vores mikrobiom kan afbalanceres.

Du kan læse mere om Microsilver her: https://plejeprodukter.dk/microsilver-serien-fra-lr/