Lavendel Duftolie
Lavendel Duftolie til duftlampe eller Diffuser
kr. 235,00 Tilføj til kurv

Lavendel Duftolie til duftlampe eller Diffuser

kr. 235,00

  • Forfriskende duft som er afslappende og understøtter søvnen
  • Passer til rumduft eller som duft for LR Care olie
  • 100% naturlig essentiel olie
  • Botanisk navn: Lavandula Angustifolia
  • 10 ml
Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Lavendel Duftolie

Slap af og opfyld dit ønske om en god nats søvn. Den forfriskende duft af LR Soul of Nature Lavendel Duftolie giver dig beroligende øjeblikke med velvære og ledsager dig ind i drømmenes verden.

Oplev den forfriskende duftkraft til den 100% naturlige lavendelolie på forskellige måder – på huden eller ved hjælp af en duftbærer som diffusere eller duftlampe. For brug på huden, bland nogen dråber essentiel olie med LR-plejeolien i henhold til vores DIY-opskrifter og mærk den positive effekt.

Føl hvordan duften af lavendelolie kan have en positiv effekt på dit velvære.

Duftprofil: forfriskende, frisk, urteagtig
Dufteffekt: Afslappende, balancerende
Oprindelse: Bulgarien

* Vær opmærksom på punktet “Anvendelse”.

Anvendelse af Lavendel Duftolie

Aromaolie til duft af rummet med en duftbærer eller til aromatisering af LR-plejeolie til aromahudpleje. Påfør aldrig olien ufortyndet på huden. Må ikke indtages.

Til aromahudpleje: Bland nogle dråber i 100 ml LR Soul of Nature plejeolie i henhold til vores DIY-opskrifter. Vær altid opmærksom på mængderne der er angivet i den respektive opskrift. Må aldrig anvendes ufortyndet på huden!

I en duftbærer: Kan anvendes i kombination med en duftbærer, såsom en fyrfadslysolielampe, en duftsten eller en diffusere til rumduftning. For eksempel tilføj 3-4 dråber til vandet i en diffusere, og lad den fordampe det. Anvendes op til 3x dagligt i 1 time. Duften er et par minutter om at udfolde sig. Ved anvendelse af en aromalampe tilføjes også først vand, og herefter et par dråber olie til skålen. Lad derefter lampen fordampe blandingen. Efter nogen tid skal skålen genfyldes med varm vand (ellers er der risiko for brud og sprøjt). Anvend altid under opsyn. Rengør skallen godt efter brug. Aflejringer kan fjernes med duftlamperenseren. Olien må ikke påføres direkte på plastoverflader.

ADVARSLER:

Duftolier

FARE: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Skadelig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger / Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Opbevares utilgængeligt for børn. Bær beskyttelseshandsker. I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Ring omgående til en GIFTINFORMATION/læge. Fremkald IKKE opkastning. Opbevares under lås. Indholdet/beholderen bortskaffes i overensstemmelse med lokale og nationale regler.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Lavendel er en aromatisk urt, der vokser op til en meter høj og er tilgængelig fra juli til august høstet og tørret. Den såkaldte “mellemolie” er kendt for sin afslappende effekt og blev allerede brugt i det gamle Rom til vask. Derfor herkomst
navnet fra latin – “lavare” betyder “at vaske”.

Indholdsstoffer

Duftolie 90063-37-9 (lavendel, Lavandula angustifolia, ekstrakt)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lavendel Duftolie til duftlampe eller Diffuser”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *