jungle man eau de parfum
Jungle Man Eau de Parfum
kr. 309,00 Tilføj til kurv

Jungle Man Eau de Parfum

kr. 309,00

Jungle Man parfume til mænd. Denne duft har overlevet helt tilbage fra slut 80´erne, grundet den karaktaristiske og velkendte duft.
Her finder du parfumen online og billigst.

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Jungle Man Eau de Parfum fra LR

Friheden til eventyr – Eller et nyt eventyr?

Et vildt og uafhængigt liv. Hver dag et nyt eventyr. Duften kendetegnes af et miks af lavendel, grøn mynte og ædle tonkabønne.

Dagen, hvor Jungleman duften blev skabt, skriver indtil i dag historie. En duft der ikke lever i det skjulte. Man bliver draget mod den, men den er ikke tiltænkt offentligheden. En aura, som begejstrer igen og igen. Man vil tiljuble den, men den er ikke for publikum. Snarere er den en dreven helt, på jagt efter eventyr. Den kan ikke tæmmes, frihed er dens mål. Mænd sætter pris på loyaliteten, og kvinder kan ikke få nok af den.

Hvad er junglemandens hemmelighed til succes?

Jungle Man har en stærk effekt på begge køn, det er en eller anden måde anderledes – individuelle, frække, idiosynkratiske.
En vellykket duft skal skille sig ud fra mængden, som omfatter mod og risikovillighed. Det er præcis, hvad Jungle Man gør. Jungle Man er den bedst sælgende Eau de Parfum fra Lr. Deres høje parfumeandele og lang duftvarighed, som er langt over markedsgennemsnittet, dette er kendetegn for LRs skønne dufte.

Mere information

De fleste parfumer er sammensat af en tredelt struktur. “Hovednoten”, er det første lugtindtryk, som parfumen giver. Den anden er “hjertenoten”, som er den vigtigste duft, der varer i flere timer. Den sidste er “basisnoten”, duften der understøtter hele parfumen og består af de mindst flygtige kemikalier.

Struktur

Den eksotiske komposition bringer fornyet energi og en spændende fornemmelse ind i din hverdag.

Hovednote: Grøn Mynte og Bynke
Hjertenote: Lavendel og Nelikke
Basisnote: Tonkabønner og Sandeltræ

Indholdsstoffer

Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Benzyl Alcohol, Eugenol, Limonene, Geraniol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1)

Yderligere information

Vægt 0,05 kg