Jungle Man Ekstrem Eau de Parfume fra LR

kr. 275,00

  • En duftkomposition af Artemis ia, eukalyptus og patchouli
  • Den dristige, ekstreme version af den klassiske „Jungle Man“ sender dig med topfart i hot junglefeber.
  • 50 ml
  • Limiteret

Ikke på lager

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Jungle Man Ekstrem

Jungle Man Ekstrem er en mere intens Jungle man variant for de modige. En eksotisk komposition med Artemis ia1, eukalyptus og patchouli.

Dagen, hvor Jungleman duften blev skabt, skriver indtil i dag historie. En duft der ikke lever i det skjulte. Man bliver draget mod den, men den er ikke tiltænkt offentligheden. En aura, som begejstrer igen og igen. Man vil tiljuble den, men den er ikke for publikum. Snarere er den en dreven helt, på jagt efter eventyr. Den kan ikke tæmmes, frihed er dens mål. Mænd sætter pris på loyaliteten, og kvinder kan ikke få nok af den.

Hvad er junglemandens hemmelighed til succes?

Jungle Man har en stærk effekt på begge køn, det er en eller anden måde anderledes – individuelle, frække, idiosynkratiske.
En vellykket duft skal skille sig ud fra mængden, som omfatter mod og risikovillighed. Det er præcis, hvad Jungle Man gør. Jungle Man er den bedst sælgende Eau de Parfum fra Lr. Deres høje parfumeandele og lang duftvarighed, som er langt over markedsgennemsnittet, dette er kendetegn for LRs skønne dufte.

Du kan også købe vores almindelige Jungle man her -> Jungle Man Eau de Parfum

Indholdsstoffer

Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Propanediol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Linalool, Limonene, Eugenol, Geraniol, Coleus Forskohlii Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, CI 42090 (Blue 1), CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5)


1Artemis ia er Kinesisk malurt (Artemisia Annua) som er en plante af bynkefamilien. Den skal ikke forveksles med den almindelige strandmalurt i Danmark (Seriphidium Maritinum) som primært har været brugt som krydderi og bittermiddel i snaps.

Det virksomme stof i kinesisk malurt, artemisinin, har vist sig at have en effekt over for malariaparasitten. Flere undersøgelser har vist, at det også virker på andre parasitter og på bakterier.

Artemisinin virker især på celler med højt jernindhold som for eksempel malariaparasitten – men også kræftceller har et højt jernindhold. Det formodes, at stoffet virker ved at danne giftige iltforbindelser, som dræber cellerne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jungle Man Ekstrem Eau de Parfume fra LR”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *