Hope Duftolie Sæt Limiteret
Hope Duftolie Sæt Limiteret
kr. 429,00 Tilføj til kurv

Hope Duftolie Sæt Limiteret

kr. 429,00

  • Limiteret sæt bestående af shower gel 200ml, body butter 200ml og roll-on 10ml
  • Til et “balance”-ritual for en følelse af indre harmoni
  • Alle produkter med 100% naturlige essentielle olier
  • Med en duftende olieblanding af bergamot, rose, romersk kamille, sandeltræ
Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Hope Duftolie Sæt Limiteret

Føler du dig ude af balance? Giv slip! Stop et øjeblik og fokuser på dit velbefindende. Den duftende verden af aromaer LR Soul of Nature Hope Duftolie Sæt Limiteret bringer dig tilbage i balance og giver dig en følelse af inspiration og harmoni. Bergamot, rose, romersk kamille og sandeltræ smelter til en harmonisk duftkomposition og giver dig mulighed for at få et perfekt afbalanceret plejeritual.

Oplev ren harmoni, føl dig ubekymret og mærk med Hopeful Soul, hvordan din sjæl slipper.

Shower gel: Renser huden skånsomt og har takket være oliesammensætningen, en  harmoniserende effekt på dit velbefindende. Omdanner dit badeværelse til en oase af velvære.

Body Butter: Nærer huden intensivt med sheasmør og mandelolie. For en smidig hudfølelse og en styrket hudbarriere. Essentielle olier omslutter dig med en behagelig duft.

Roll-on: Den harmoniserende olieblanding af essentielle olier bringer dig hurtigt tilbage i balance. Med en dobbelt effekt: en behagelig duft og en blid følelse af varme på huden. Efterlader ikke en  fedtet film – ideel til farten.

Anvendelse

Shower Gel
Påfør den aromatiske shower gel på fugtig hud, massér ind i cirkulære bevægelser, indtil der er dannet et silkeagtigt skum, og skyl af. Du skal blot lukke øjnene i brusebadet og nyde duftens harmoniserende effekt i et par minutter. Brusegelen kan ideelt integreres i en harmoniserende feel-good rutine.

Body Butter
Påfør på renset hud og massér forsigtigt i cirkulære bevægelser. Kropssmørret kan ideelt integreres i en harmoniserende feel-good-rutine og kan bruges efter brusebad med den medfølgende shower gel fra serien LR Soul of Nature.

Roll-on
Påfør roll-on frem og tilbage over huden på pulspunkter på håndleddet og nakken 1-2 gange og mærk den effektive effekt. Roll-on kan bruges for en hurtig følelse af harmoni.
Trivselsrutine kan integreres og er den ideelle løsningen for balanceduften fra Hope Aroma virke på dig raskt og praktisk når du er ude og rejse.
Tip: Opbevares på et kølig, tørt sted beskyttet mod sollys.

Mere information

“Næsen” bag duftkreationerne i de fire aroma-stemningsverdener er den franske parfumer Laure Jaquet. Hun arbejder tæt sammen med luksus mærker og er lidenskabelig med de mest værdifulde naturlige råvarer fra naturen. Takket være sin specialkundskab om naturlige råvarer og hendes passion for at skabe nye ting, eksperimenterer Laure konstant med essentielle olier. Udover sin uddannelse som parfumer afsluttede hun også uddannelse i videnskabelig og medicinsk aromaterapi.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hope Duftolie Sæt Limiteret”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.