Figuactive vanilje shake med vanilje smag
FIGUACTIVE | Shake med vanilje smag
kr. 425,00 Tilføj til kurv

FIGUACTIVE | Shake med vanilje smag

kr. 425,00

Figuactive vanilje shake er en af LRs favorit måltidserstatningsprodukter

Denne shake variant af LRs figuactive giver en blød drik der smager godt.

Drikken er den perfekte ledsager der som måltidserstatning kan hjælp dig med vægttab eller at holde din vægt, kombiner denne med body-mission (se mere i teksten nedenfor) hvis du føler behov for ekstra motivation til at opnå dit mål.

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Figuactive vanilje shake

Denne fornyet udgave af Figuactive shake med vanlije smag var et hit i den tidligere udgave, som en af måltidserstatningerne fra LRs figuactive serie.

Så er den tilbage på hylderne efter lang ventetid. Denne og de andre shakes i figuactive serien er nu blevet endnu bedre – ikke kun grundet indhold, men også grundet den tilknytning der er til -> body-mission programmet <- som hjælper dig og giver dig yderlig motiviation.

Indholdet til drikken er styrket

Selve indholdet er nu vegansk, men med et højt indhold af protein. Ud over højt protein er drikkepulveret også med et højt fiberindhold fra frøskaller. Drikken er natuligvis med et lavt sukkerindhold.

Produktet er en designet til dit at hjælpe dig til vægttab eller at kunne bibeholde nuværende vægt som måltidserstatninger.

Shakes til at holde vægten

Udskiftes ét af de daglige hovedmåltider ved en energireduceret kost med en shaker som måltidserstatning eller en af de andre produkter vil dette kunne hjælpe dig til at bibeholde / vedligeholde et formået vægttab.

For at opnå denne anførte virkning skal ét hovedmåltid dagligt udskiftes med en måltidserstatning, som f.eks. denne shake med smag af vanilje.

FiguActive vanilje shake til vægttab

For at opnå den anførte virkning skal to hovedmåltider dagligt udskiftes med
måltidserstatningerne.

Udskiftes der to af dine daglige hovedmåltider under forudsætning af at du allerede har en energireduceret kost vil disse måltidserstatninger bidrage til et vægttab.

Dedikeret vægttab

Vil du lære mere om vores fantastiske produkter og LR BODY MISSION-konceptet så er denne brochure et must-have på din vej til din feel-good-vægt!

Kan downloadesg og printes og kan give dig inspiration til opskrifter m.m. (Den er på engelsk):
-> Englsk Body-Mission Broschuere <-

Der er også denne kortere version på dansk:
-> FiguActive Body-Mission QuickStart Guide <-

Hvad er Body-mission.com?

Der er ovenfor nu nævnt body-mission.com som er en fantastik partner til at opnå dine vægttabsmål. Body mission fungerer som din personlige træner og kan hjælpe dig med tips, råd og organisering til din kostplan med individuelle opskrifter. Hjemmesiden hjælper ved at motivere, give dig kostplaner med mere.

Med denne personlige træner skal der ikke tælles kalorier, men det anbefales dog at du registrerer din vægt dagligt. Body Mission er ikke et krav for at kunne anvende figuactive vanilje shake eller nogen af de andre shakes eller supper men kan være en god motivation for dig som en personlige træner.

Du kan også blot fortsætte uden body mission og handle dine produkter direkte via plejeprodukter.dk og fortsæt dit køb af denne lækre shake med vaniljesmag.

Du kan også kontakte os her:

Kontakt

Yderligere information

Vægt 0,496 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FIGUACTIVE | Shake med vanilje smag”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *