Eukalyptus Duftolie
Eukalyptus Duftolie
DKK 129,00 Tilføj til kurv

Eukalyptus Duftolie

DKK 129,00

  • Vitaliserende duft som styrker krop og sind
  • Passer til rumduft eller som duft for LR Care olie
  • 100% naturlig essentiel olie
  • Botanisk navn: Eucalyptus Globulus
  • 10 ml
Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris på forsendelse

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Eukalyptus Duftolie

Ikke la’ noget stoppe dig. Den forfriskende duft af LR Soul of Nature Eukalyptus Duftolie hjælper dig til at motivere dig til at holde dig stærk og fokuseret.

Oplev den forfriskende duftkraften til den 100% naturlige eukalyptusolie på forskellige måder – på huden eller ved hjælp af en duftbærer som diffusere eller duftlampe. For brug på huden, bland nogen dråber essentiel olie med LR -plejeolien i henhold til vores DIY-opskrifter og mærk den positive effekt.

Føl hvordan duften af eukalyptusolie kan have en positiv effekt på dit velvære.

Duftprofil: Frisk, klar, kamferlignende
Dufteffekt: vitaliserende, aktiverende, fokuserende
Oprindelse: Portugal

* Vær opmærksom på punktet “Anvendelse”.

Anvendelse af Eukalyptus Duftolie

Aromaolie til duft af rummet med en duftbærer eller til aromatisering af LR-plejeolie til aromahudpleje. Påfør aldrig olien ufortyndet på huden. Må ikke indtages.

Til aromahudpleje: Bland nogle dråber i 100 ml LR Soul of Nature plejeolie i henhold til vores DIY-opskrifter. Vær altid opmærksom på mængderne der er angivet i den respektive opskrift. Må aldrig anvendes ufortyndet på huden!

I en duftbærer: Kan anvendes i kombination med en duftbærer, såsom en fyrfadslysolielampe, en duftsten eller en diffusere til rumduftning. For eksempel tilføj 3-4 dråber til vandet i en diffusere, og lad den fordampe det. Anvendes op til 3x dagligt i 1 time. Duften er et par minutter om at udfolde sig. Ved anvendelse af en aromalampe tilføjes også først vand, og herefter et par dråber olie til skålen. Lad derefter lampen fordampe blandingen. Efter nogen tid skal skålen genfyldes med varm vand (ellers er der risiko for brud og sprøjt). Anvend altid under opsyn. Rengør skallen godt efter brug. Aflejringer kan fjernes med duftlamperenseren. Olien må ikke påføres direkte på plastoverflader.

ADVARSLER:

FARE: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. / Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Opbevares utilgængeligt for børn. Bær beskyttelseshandsker. I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Ring omgående til en GIFTINFORMATION/læge. Fremkald IKKE opkastning. Opbevares under lås. Indholdet/beholderen bortskaffes i overensstemmelse med lokale og nationale regler.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Eukalyptus er en af de vigtigste aboriginale planter. Der er rundt 600 forskellige arter over hele verden. Med op til 100 m er træerne blandt de højeste løvtræer på jorden.

Indholdsstoffer

Duftolie 84625-32-1 (Eucalyptus globulus, ekstrakt)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eukalyptus Duftolie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *