Cedertræ Duftolie
Cedertræ Duftolie

Cedertræ Duftolie

kr. 95,00

  • Træagtig, varm duft som virker jordforbindende og opløftende
  • Passer til rumduft eller som duft for LR Care oil
  • 100% naturlig essentiel olie
  • Botanisk navn: Cedrus Atlantica
  • 10 ml
Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Cedertræ Duftolie

Har du lyst til at styrke og opnå indre stabilitet? Tag en dyb indånding og mærk hvordan duften af LR Soul of Nature Cedertræ Duftolie genopbygger dig og støtter dig i at finde dit indre centrum.

Oplev den genoprettende duftkraft af den 100% naturlig cederolie på forskellige måder – på huden eller ved hjælp af en duftbærer som diffusere eller duftlampe. For brug på huden, bland nogen dråber essentiel olie med LR -plejeolien i henhold til vores DIY-opskrifter og mærk den positive effekt.

Føl hvordan duften af cederolie kan have en positiv effekt på dit velvære.

Duftprofil: balsamico, træagtig, varm, sød
Dufteffekt: opbyggende, gavnlig, jordforbindende
Oprindelse: Marokko

* Vær opmærksom på punktet “Anvendelse”.

Anvendelse af Cedertræ Duftolie

Aromaolie til duft af rummet med en duftbærer eller til aromatisering af LR-plejeolie til aromahudpleje. Påfør aldrig olien ufortyndet på huden. Må ikke indtages.

Til aromahudpleje: Bland nogle dråber i 100 ml LR Soul of Nature plejeolie i henhold til vores DIY-opskrifter. Vær altid opmærksom på mængderne der er angivet i den respektive opskrift. Må aldrig anvendes ufortyndet på huden!

I en duftbærer: Kan anvendes i kombination med en duftbærer, såsom en fyrfadslysolielampe, en duftsten eller en diffusere til rumduftning. For eksempel tilføj 3-4 dråber til vandet i en diffusere, og lad den fordampe det. Anvendes op til 3x dagligt i 1 time. Duften er et par minutter om at udfolde sig. Ved anvendelse af en aromalampe tilføjes også først vand, og herefter et par dråber olie til skålen. Lad derefter lampen fordampe blandingen. Efter nogen tid skal skålen genfyldes med varm vand (ellers er der risiko for brud og sprøjt). Anvend altid under opsyn. Rengør skallen godt efter brug. Aflejringer kan fjernes med duftlamperenseren. Olien må ikke påføres direkte på plastoverflader.

ADVARSLER:

FARE: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. / Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Opbevares utilgængeligt for børn. Bær beskyttelseshandsker. I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Ring omgående til en GIFTINFORMATION/læge. Fremkald IKKE opkastning. Opbevares under lås. Indholdet/beholderen bortskaffes i overensstemmelse med lokale og nationale regler.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Det menes, at cedertræolie var den første olie fremstillet af planter. Det blev også brugt for eksempel til alle former for kosmetik, som beskyttelse mod insekter eller til imprægnering af træ eller papir. For eksempel menes det, at de gamle egyptiske papyrusruller blev imprægneret med denne olie for at få dem til at holde længere.

Indholdsstoffer

Duftolie 92201-55-3 (atlasceder, ekstrakt)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cedertræ Duftolie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *