Aloe Vera ansigtsrengøring. Ansigtsmaske, peeling og gelcreme.

kr. 446,00

For en ekstra portion friskhed
Aloe Vera Forfriskende Gelcreme
Aloe Vera Ansigtsmaske
Aloe Vera Ansigtspeeling

Ikke på lager

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Aloe Vera Rensesæt

Aloe Vera Rensesæt – for en blidt forfinet teint. Mild gelagtig tekstur til rensning af ansigtet. 50 % Aloe Vera-gel, naturligt vildroseekstrakt og plantebaserede peeling-korn. Fjerner blidt hudceller og aktiverer blodgennemstrømningen. Forfiner hudens udseende uden at påvirke dens naturlige balance. Huden føles blød, og teinten stråler

Aloe Vera Ansigtspeeling

Med 50 % Aloe Vera renser ansigtet dybt ned i porerne. Fine peeling-korn løsner skånsomt de døde hudceller og fine snavspartikler. Den høje andel af Aloe Vera regenererer og sikrer at huden ser smidig og glat ud. Økologisk vildroseekstrakt er værdsat for sin styrkende effekt. Den har til formål at styrke hudens struktur og tilføre fugtighed. Peeling-korn fjerner forsigtigt døde hudceller så huden igen kan stråle.

Du kan læse mere om produktet her -> Aloe Vera Ansigtspeeling

Aloe Vera Forfriskende Gelcreme

Et ægte fugtboost til ansigtet. En silkeblød og forfriskende, oliefri tekstur. Omgående opfriskning af huden. Oliven-ekstrakt virker antioxidativ. Intensiv fugtighed og opfriskende effekt. Trænger særdeles hurtigt ind i huden. Påføres morgen og/eller aften på den rensede hud. Ideel også som underlag for Make-up.
Huden afslører, når vi er stressede, trætte eller syge. Aloe Vera fugtighedsgel-cremen er silkeblød og opfriskende med samme konsistens som sorbet – og den fugter huden intensivt. Den trækker meget hurtigt ind i huden og giver en let og ekstra behagelig følelse. Ideel til kombineret hud!

Du kan læse mere om produktet her -> Aloe Vera Forfriskende Gelcreme

Aloe Vera Ansigtsmaske

50 % Aloe Vera-gel, naturligt ekstrakt af vildroser samt aktiv kombination af Aquaxyl og Aquapront™. Giver huden op til 95 % mere fugtighed på bare 3 minutter*. Forbedrer hudens elasticitet og fugtbalance. Huden ser opfrisket ud, og teinten stråler. Når ansigtet føles som en tør ørken, er tiden inde til et ordentligt fugtigheds-boost. Aloe Vera Ansigtsmaske er skabt til tør hud. I løbet af kun 3 minutter, forsyner masken huden med op til 95% mere fugt *. 50% Aloe Vera gel, økologisk vildroseekstrakt og en kombination af AQUAXYL og Aquapront (TM) giver din teint glød og får den til at se frisk ud. Huden bliver elastisk og fugtbalancen forbedres.

*bekræftet på basis af en corneometermåling blandt 20 testpersoner, foretaget af Institut Dermatest i januar 2017.

Du kan læse mere om produktet her -> Aloe Vera Ansigtsmaske

Mere information om Aloe Vera Rensesæt

Kombineret hud er meget almindeligt. Som navnet siger, drejer det sig om en kombination af to hudtyper – fedtet hud og tør hud. Det giver udfordringer, når man skal vælge hudplejeprodukter til ansigtet. Skal man så altid bruge to forskellige typer ansigtscreme?

Aloe Vera fugtigheds-gel-cremen opfylder behovene for begge hudtyper og er altså perfekt til kombineret hud. Den fugter de tørre hudområder effektivt og er samtidig passende let til de mere fedtede hudpartier. Den lette og opfriskende gel er også populær hos mændene. Efter solbad eller en lang og stresset dag virker den behageligt opfriskende på ansigtshuden – både til mænd og kvinder.

Om Aloe Vera produkterne fra LR

Liljeplanten Aloe Vera har været anvendt i hudpleje i mange år. På grund af de mange positive egenskaber er planten for mange blevet en uundværlig del af den daglige hudpleje.

Aloe Vera plejeserien fra LR består af en række avancerede og effektive hudplejeprodukter. Vi lægger vægt på at sikre den højeste kvalitet ved fremstillingen af alle vores Aloe Vera plejeprodukter. Produkterne er testede og har et ekstra højt indhold af Aloe Vera kombineret med andre særligt udvalgte, naturlige indholdsstoffer.

På baggrund af vores årelange erfaring med at forarbejde den nyttige og alsidige plante har vi udviklet processer, så Aloe Vera plantens værdifulde indholdsstoffer udnyttes optimalt i hudplejeprodukterne. Derudover anvender LR udelukkende Aloe Vera planter, der er dyrket i Mexicos højland under optimale vækstvilkår og streng overvågning. Planterne høstes udelukkende med håndkraft for at bevare de sarte blade bedst muligt.

Anvendelse

Aloe Vera Ansigtspeeling

Ved normal hud anvendes peelingen ca. 1 – 2 gange om ugen.

Aloe Vera Forfriskende Gelcreme

Påføres morgen og aften efter rensning af huden i ansigtet og på hals og udskæring. Ideel under makeuppen.

Aloe Vera Ansigtsmaske

Fordel en rigeligt stor mængde af ansigtsmasken på det rensede ansigt, hals og / eller dekolette. Lad den virke i 3 minutter. Fjern evt. overskydende rester med en vådserviet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aloe Vera ansigtsrengøring. Ansigtsmaske, peeling og gelcreme.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *