Aloe propolis creme fra LR
Aloe Propolis Creme fra LR
kr. 209,00 Tilføj til kurv

Aloe Propolis Creme fra LR

kr. 209,00

  • Nettoindhold: 100 ml

Aloe Propolis Cremen er en fed creme til tør, plejekrævende hud.

  • 79 % Aloe Vera og bivoksekstrakt
  • Giver intensiv fugtighed og nærer huden
  • Styrker hudens barriere og lægger en beskyttende film på huden
  • Huden føles beroliget og afslappet
Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Aloe Propolis Creme

Aloe Propolis Cremen er righoldig, beroligende fugtighedscreme til tør og belastet hud. Denne righoldige creme med 79% Aloe Vera og bivoks ekstrakter er særligt egnet til pleje af tør og plejekrævende hud. Den styrker hudbarrieren og lægger en beskyttende hinde på huden. Propolisekstrakt af bikager med dets varmeisolerende funktion og den fugtgivende virkning af Aloe Vera giver fastere og glattere hud.

LR ALOE VIA specialpleje er især beroligende og regenererende for belastet hud og ved hudirritationer. Produkterne, lægger sig som en beskyttende hinde på beskadiget hud, køler, lindrer og stimulerer regenereringen

Anvendelse af den beskyttende Aloe Propolis Creme

Er især egnet til ansigts- og håndbeskyttelse. Grundlæggende kan cremen påføres overalt på huden og specielt hvor den er meget tør og har behov for ekstra pleje. Aloe propolis cremen masseres ind i huden efter behov.

Mere information

Ud over Aloe Vera er propolis en af de vigtige ingredienser i cremen. Bierne bruger den harpiksagtige masse kaldet propolis som byggemateriale i bikuben.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er propolis?
Propolis er en harpiksholdigt masse og produceres af bier. Det anvendes som byggemateriale inde i bikuben til at forsegle overfladerne og tætne små revner. Propolis kan med fordel kombineres med Aloe Vera plantens gel, hvor sammensætningen giver en særlig effektiv creme mod tør hud og plejekrævende hud.

Kombinationen Aloe Vera gel og propolis er ved LR en fantastik creme, der i årtier har været på markedet i Europa.
Produktet har hjulpet mange med deres hududfordringer over tid og vi har selv her hos plejeprodukter oplevet rigtig positive tilbagemeldinger på netop dette produkt.

Hvad er ingredienserne i propolis?
Propolis består hovedsageligt af naturlige harpikser fra knopper og træer og af bivoks, pollen, æteriske olier, sporstoffer og vitaminer.

Du kan købe vores special plejepakke som indeholder:

Ud over denne creme kan vi også anbefale en samlet pakke af hudpleje produkter der har til formål at virke som en effektivt partner til at beskytte og regenerer huden når den er blevet beskadiget eller generelt er belastet.

Aloe Vera Propolis Cremen (Produktet på denne side): En fed creme til tør og plejekrævende hud – propolis creme benyttes af mange og produceres af flere virksomheder – her er en anbefaling af vores produkt fra en tidligere kunde med psoriasis : @TrustpilotDK https://trstp.lt/LhQmC9ARW

Aloe Vera Concentrated Gel cremen: Denne creme fremmer regenereringen af huden

Emergency Sprayen: Emergency sprayen beroliger og køler huden. Er ideel til f.eks. et myggestik en solskoldning eller hvis man har brændt sig. Her får du en intensiv behandling af huden.

Du kan købe vores plejepakke her -> Aloe Vera Special Care Boks

Indholdsstoffer

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Cera Alba (Beeswax), Ethylhexyl Stearate, C10-18 Triglycerides, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Olus (Vegetable) Oil, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, PEG-75 Stearate, Squalane, Tocopherol, Steareth-20, Ceteth-20, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Allantoin, Propolis Extract, Polysorbate 60, Symphytum Officinale Root Extract, Lactic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hexyl Cinnamal, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Limonene, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Linalool, CI 40800 (Beta-Carotene)

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aloe Propolis Creme fra LR”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *