Aloe Vera Dagcreme
Aloe Vera Dagcreme, mild og frisk creme der giver smidig hud
kr. 255,00 Tilføj til kurv

Aloe Vera Dagcreme, mild og frisk creme der giver smidig hud

kr. 255,00

Effektiv, behagelig duftende fugtighedscreme. Den daglige pleje til alle hudtyper, for velvære og smidig hud.
Oliven-ekstrakt og druekerneolie beskytter mod frie radikaler.
Tilfører huden fugtighed.Strålende og blød hud hele dagen

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Aloe Vera Dagcreme

Frisk og naturligt smuk hud. Aloe Vera Dagcreme med virksom bio-kiwiekstrakt og 50% Aloe Vera virker opfriskende og indeholder C-vitamin – huden føles frisk og smidig. Din sarte ansigtshud udsættes hver dag for forskellige belastninger. Sol, kulde, vind og vejr kan give irriteret hud og tørre pletter. Aloe Vera dagcremen har en behagelig konsistens og mild duft, og den plejer og beskytter huden med masser af fugt og nyttige indholdsstoffer.

Anvendelse Aloe Vera Dagcreme

Bruges hver morgen efter rensning af ansigt, hals og udskæring.

Ønsker du også at passe på din hud i ansigtet om natten, kan vi anbefale vores Natcreme. Du kan læse mere her -> Aloe Vera Natcreme

Mere information om

Det bedste supplement til Aloe Vera dagcremen er vores Aloe Vera natcreme, der giver huden intensiv pleje om natten. De to cremer er udviklet specielt til hudens behov dag og nat. Andre Aloe Vera plejeprodukter: Aloe Vera øjencreme til den sarte hud omkring øjnene.

Om Aloe Vera produkterne fra LR

Liljeplanten Aloe Vera har været anvendt i hudpleje i mange år. På grund af de mange positive egenskaber er planten for mange blevet en uundværlig del af den daglige hudpleje.

Aloe Vera plejeserien fra LR består af en række avancerede og effektive hudplejeprodukter. Vi lægger vægt på at sikre den højeste kvalitet ved fremstillingen af alle vores Aloe Vera plejeprodukter. Produkterne er testede og har et ekstra højt indhold af Aloe Vera kombineret med andre særligt udvalgte, naturlige indholdsstoffer.

På baggrund af vores årelange erfaring med at forarbejde den nyttige og alsidige plante har vi udviklet processer, så Aloe Vera plantens værdifulde indholdsstoffer udnyttes optimalt i hudplejeprodukterne. Derudover anvender LR udelukkende Aloe Vera planter, der er dyrket i Mexicos højland under optimale vækstvilkår og streng overvågning. Planterne høstes udelukkende med håndkraft for at bevare de sarte blade bedst muligt. Vores Aloe Vera produkter er fremstillet i Tyskland. På den måde sikrer vi dig den bedst mulige kvalitet.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge Aloe Vera Dagcreme under min makeup?

Aloe Vera dagcremen er ideel som underlag til din makeup og giver huden en smuk glans, der holder mange timer.

Hvad er Aloe Vera, og hvorfor er det godt til hudpleje?

Aloe Vera er en plante, der vokser i meget varme og tørre områder – for eksempel i Spanien og Mexico. Det indvendige af de tykke blade – det såkaldte bladgel – har været anvendt i hudpleje i mange år. Indholdsstofferne er kendt for at styrke hudens naturlige beskyttelsesmekanismer og restituere hudens fugt indhold. Den siges at gøre huden smidig og give en frisk glød ved regelmæssig brug.

Hvad er særligt ved den Aloe Vera, der bruges i plejeprodukterne fra LR?

De avancerede Aloe Vera produkter fra LR har et særligt højt indhold af Aloe Vera gel og specialudviklede kombinationer af virksomme stoffer. Derfor virker de effektivt og giver ekstra god pleje til huden. Siden 2001 har vi haft som mål for både produktudvikling og produktion at være de bedste på området. Derfor anvender vi udelukkende Aloe Vera bladgel fra planter dyrket under kontrollerede forhold i Mexicos højland – og det giver garanti for den bedste kvalitet.

Vi anvender en skånsom forarbejdning, så værdifulde indholdsstoffer bevares, og vores produkter har et højt indhold af Aloe Vera bladgel, så produkterne bliver ekstra effektive.

Indholdsstoffer

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua (Water), Octyldodecyl Myristate, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Glycerin, Octocrylene, PEG-40 Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Sodium Polyacrylate, Octyldodecanol, Phenoxyethanol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phytosteryl Canola Glycerides, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylyl Glycol, Steareth-2, Parfum (Fragrance), Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Lactic Acid, Ethylhexyl Salicylate, Citric Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Limonene, Sorbic Acid, CI 19140 (Yellow 5), CI 61570 (Green 5)

Yderligere information

Vægt 0,05 kg