Skælshampoo med antibakteriel Microsilver

Skæl shampoo til daglig anvendelse

MicroSilver skæl shampoo er specialt udviklet til sart hovedbund og forebyggelse mod skæl.

Shampooen med antibakteriel MICROSILVER PLUS virkestoffer beroliger og forebygger dannelse af skæl i hovedbunden. Microsilver BG er virkestoffet indeholdt i denne skæl shampoo for at holde balancere i dit mikrobiomet.

Hvad er mikrobiomet?

Den samlede mængde af mikroorganismer som balancerer den naturlige beskyttelsesbarriere i vores hud, kalder vi for mikrobiomet, eller hud- og mundfloraen. Denne naturlige beskyttelsesbarriere er en af naturens gaver, som danner en naturlig beskyttelse mod skadelige bakterier. Hvis den sensitive balance forstyrres, kan skadelige bakterier lettere sprede sig og trænge igennem beskyttelsesbarrieren. Dette kan medføre hud- og tandproblemer.

Det antibakterielle og antivirale MicroSilver BG™ er et meget porøst sølvpulver (gennemsnitlig partikelstørrelse på ca. 7-10 mikrometer) som har en svampelignende overfladestruktur (synlig under elektronmikroskop).

Virkestoffet har en aktiv overflade, som bliver udnyttet i LR MICROSILVER PLUS produkterne til påføring på hud og slimhinder.

MicroSilver BG™ er især med til at fjerne de bakterier som finder de bedste forudsætninger for vækst i hudlæsioner, på små skader i mundhulen og ved hudirritation.

Virkningen af MicroSilver BG™ er hovedsagelig baseret på at nedbryde og påvirke de enzymatisk kontrollerede metabolske funktioner i mikroorganismens cellemembran. På denne måde understøttes aktivt hudens egne regenereringsprocesser ved irriteret eller stresset hud.

Herunder finder du den specielle og virksomme kvalitets skæl shampoo til din daglige forebyggelse af skæl med antibakterielt virkestof.

Vis kategori filter

Viser et enkelt resultat

Vis kategori filter

Viser et enkelt resultat