Solcreme

Solcreme er gode til beskyttelse med solens UV stråler. Jo højere faktor (spf værdi), jo mere beskyttes huden mod solens stråler. Sol kan ud over at give en flot kulør og en fin glæd også brænde huden og give ubehag. Solcreme hjælper til at beskytte og forebygge så man ikke får en solforbrænding eller solstik.

Solcreme er ikke velegnet til at behandle når skaden er sket – der er special Aloe Vera creme (propolis, emergency spray eller concentrat) væsentlig bedre egent.

Vis kategori filter

Viser alle 10 resultater

Solcreme eller Solspray

Solcreme kan nemmest påføres som et lag, men Solspray er væsentlig nemmere at påføre. Plejeprodukter.dk fører både solbeskyttelse som creme og som spray – har du ikke prøvet en solspray så kan den nemme påførelse anbefales at prøve.

Solspray kan dog ikke produceres i en lige så høj faktor som en creme, så skal der højeste faktor på huden så er det cremerne man skal benytte sig af.

SPF betyder Sun Protektion Factor også blot kaldet “Sol Faktor” på dansk.

Vores Solcreme med højeste sol faktor er på hele en faktor 50 og kan beskytte sol følsomme hudtyper.

Indeholder Aloe Vera

Både creme og spray indeholder Aloe Vera, hvilket giver de gode egenskaber planten har at tilbyde din hud.

Husk at solcreme bør anvendes fra UV indekset stiger (selv om solen ikke varmer kan den godt være skadelig) helt fra slut marts til og helt frem i september.

Der er i kategorien ikke solcreme specielt designet til børn, da Aloe Vera solcremerne er designet til alle aldre. Husk dog at børn bør have en ordentlig spf faktor så man undgår den røde hud, da de som oftest opholder sig mere ude end de fleste voksne (i skoler og andre institutioner).