Pleje til mænd – Køb produkter til din hudpleje online

Vis kategori filter

Viser 1–12 af 20 resultater

Hud, hår og skæg pleje til mænd

Her finder du vores kvalitets pleje produkter til mænd. LR produkterne indeholder Aloe Vera for optimal pleje af din hud.

Ud over Aloe vera produkterne finder du her også herre parfume og hår produkter til både skæg og hovedbund.

Øjencreme er også den del af vores sortiment – Det er ikke nødvendigvis alle herre parfumer der er listet her – kig også gerne under kategorien herre parfumer

Creme, Parfume og skægpleje til mænd

En sund hud giver et sund og mere attraktivt ydre. Her på plejeprodukter.dk har vi hele serier af hudpleje produkter til mænd.

Ud over at huden skal holdes sund, har flere mænd også skæg som også skal plejes og vedligeholdes for at give en flot udstråling.

Shampoo og balsam er helt normal tillæg til den daglige bad rutine – men fra LR Aloe Via serien til mænd får man en skånsom og behagelig shampoo og balsam der dufter frisk.

I sortimentet (ikke udelukkende til herre, men også til kvinder) er der LRs hårtabs shampoo som også er værd at anbefale.

Når håret er sat og huden er sund og velplejet er udseende på plads og til duftesansen har vi både gode retro parfumer som Jungle Man, Terminator, Bruce Willis – men også mere moderne dufte i vores kategori Parfume til mænd.

Køb nemt og bekvemt online her hos den billigste LR forhandler.