Proteinpulver til proteindrik – Køb proteinpulver til træning hos Plejeprodukter.dk

Vis kategori filter

Viser et enkelt resultat

Vis kategori filter

Viser et enkelt resultat

Proteinpulver til proteindrik med magnesium

Proteinpulver drik fra LR indeholder hele 80% protein fra 5 forskellige kilder.

Produktet understøtter opbygning og vedligeholdelse af muskelmasse og understøtter samtidig din knoglestruktur.

Pulveret blandes med væske og drikkes direkte herefter. Den ideelle partner til din træning.

Mere viden om protein pulver

I kroppen er protein et elementært byggemateriale  – til muskler, led og knogler. Når vi bliver ældre, kan vi også have glæde af ekstra protein, fordi at kroppen gennem årene absorbere færre nærringsstoffer fra maden.

Proteiner er forbindelser af aminosyrer som har stor betydning for dine muskler og knogler. LR Proteindrik indeholder hele 80% protein fra 5 forskellige proteinkilder.

Dette er den perfekte ledsager til opbygning af muskelmasse.

Ud over Proteindrik i form af pulver findes der hos LR også proteinbarer som kan findes i kategorien proteinbarer for vægttab.

Ud over at muskelmassen kan opbygges ved protein understøtter tilføjelse også musklernes funktion og kroppens anvendelse og egen dannelse af protein

Magnesium og Vitamin B6

Ud over protein er Magnesium og Vitamin B6 også en del af denne proteindrik. Magnesium bidrager til den normale muskelfunktion og proteinsyntese. Magnesium bidrager også til at mindske træthed og udmattelse.

Vitamin B6 bidrager til et normalt energiskifte og en normal omsætning af protein og glycogen.

Vidste du ?

Muskler spiller en stor rolle når man skal tabe sig. Personer der aktivt er engageret i sport og dem der forsøger at tabe sig, bør have et stort fokus på at vedligeholde eller oveni købet forøge sin muskelmasse. Muskelmasse forøgelse forbruger energi, hvilket leder til vægttab.

Protein pulver med magnesium er et unikt høj kvalitets produkt der er udarbejdes af ledene ernæringsspecialister i tråd med moderne helbredsvidenskab.

Protein pulveret produceres i Tyskland. Alle produktions trin, helt fra udvælgelse af råmaterialer til pakning overholder en streng kontrol for at overholde LRs kvalitetsstandard.