Proteinbarer til træning, restitution eller vægttab | Plejeprodukter.dk

Vis kategori filter

Viser alle 4 resultater

Vis kategori filter

Viser alle 4 resultater

Proteinbarer til vægttab eller som snack.

Proteinbarer til vægttab eller at holde vægten stabil er i fokus for de proteinbarer der føres her på siden.

Leder du efter den de mest velsmagende og lækre proteinbarer på markedet?

I vores udvalg har vi 3 forskellige smagsvarianter, en med Jordbær youghurt, en med Nougat smag og en med smag af sprød karamel.

Proteinbarer på plejeprodukter.dk er udviklet til at virke som måltidserstatninger i forbindelse med ønske om vægttab eller at bibeholde og stabilisere vægten efter et vægttab. En proteinbar kan dog også benyttes som snack for dig der er på farten eller i forbindelse med træning eller restitution.

Proteinbarer til vægttab

Hvis du målrettet går efter at tabe dig, anbefaler vi at du erstatter to måltider med Figu Active produkter (bar eller shakes). En gang dagligt spiser et varieret, men kaloriefattigt tredje måltid.

På denne måde får du mere variation under din diæt, og når du holder fast i et normalt men sundt og kaloriefattigt måltid, støtter du dig selv til gode kostvaner, som hjælper dig på længere sigt.

Proteinbarer til at holde vægten

Udskiftes et af dine daglige hovedmåltider med energireduceret kort med en at disse proteinbarer, bidrages der til vedligehold og stabilisering af vægt. Dette kan med fordel benyttes efter et vægttab og efter behov. For at have en virkning skal kun et måltid udskiftes med en måltidserstatning.

Proteinbarer til snack

Husk at der er meget energi og protein i disse barer og udgør et helt måltid – men måske træner du meget og har behov for noget nemt og hurtigt der kan brændes af med motion.