Kosttilskud til bedre søvn – NightMaster her hos din LR forhandler

Vis kategori filter

Viser alle 2 resultater

Vis kategori filter

Viser alle 2 resultater

Søvnbesvær og Night Master

Søvnbesvær er noget der er mange der lider af og her kan du få hjælp af kosttilskuddet NightMaster fra LR

I stedet for at sove og drømme ruller de rundt i sengen i et forsøg på at falde i søvn. Resultatet er oftest at man ikke føler sig veludhvilet og er træt og uoplagt den efterfølgende morgen og er træt hele dagen.

Denne tilstand kan føre til stress og dårligere performance på job eller hjemme. Derfor er Night Master din hjælp til en bedre søvn. Under produkterne her på siden finder du også en liste over 6 tips til at opnå en bedre søvn.

Gode tips til bedre søvn

Rumtemperatur

1) Rumtemperatur: I dit soveværelse anbefales det at rumtemperaturen bør være 21 grader eller derunder. Ofte er et for varmt soveværelse årsagen til udfordringer med søvn. Videnskabelige studier viser at kroppen nemmere kan slappe af ved temperaturer på 21 grader eller lige derunder.

Koffein indtag

2) Ikke overraskende for de fleste, men alligevel værd at nævne. Det kan være at man ikke tænker over det, men koffein holder kroppen vågen – det anbefales derfor at man reducerer koffein. Et studie viste at koffein ikke absorberes effektivt og hurtigt nok i løbet af natten. Effekten af koffein varer ofte længere end de fleste forventer.

Det har vist i forsøg hvor indtaget af koffeinholdige drikke ikke har været konsumeret efter kl.18:00, at resultatet giver et bedre søvnmønster.

Vi kan derfor kun anbefale at stoppe indtaget af koffein i alle former efter kl.18:00 dagligt.

Alkohol

3) Undgå alkohol. Alkohol afholder kroppen fra at komme til den dybe søvn, som er nødvendig for kroppens afslapning og healingstilstand.

Resultatet af alkohol kan være en let søvn og generelt besvær med at falde i søvn.

Fjernsyn i sengen

4) Sengen er til at sove i. Hvis du er vant til at se fjernsyn i sengen eller arbejde i sengen fra din telefon eller generelt have skærmtid før du skal sove kan det være meget svære at falde i søvn og slappe af. Fjern skærmene fra soveværelset og brug ikke telefonen imens du ligger i sengen. Søvn kræver langsom ned lukning af hjernen og enhver distrahering vil kunne give udfordringer med at falde søvn.

Sengetid

5) Kroppen er indrettet på den måde at den godt kan lide at der er et fast søvnmønster. Anbefaling nr. 5 er derfor at gå i seng ca. samme tid hver dag.

Du bør ikke ændre drastisk på din sengetid. En planlagt sovetid gør det nemmere for din krop at falde ind i et sundt søvnmønster og nemmere for dig at falde i søvn.

Måske et tiltag mange generelt kunne lære af selv om de ikke decideret lider af søvnbesvær.

Vækkeur

6) Fjern vækkeuret fra din synsvinkel. Der er mange der i dag benytter telefonen som vækkeur, men fælles for et traditionelt vækkeur og det i telefonen er at de kan være medvirkende til at det kan være svære at falde i søvn.

Hvis man ligger og kigger på klokken vil det give følelsen af at man ikke kan falde i søvn og gøre tilstanden værre. Det at miste følelsen med tid og ikke se de faktiske minutter eller tidsspænd du har været vågen hjælper til at give en forbedret og sundere søvn.

Tælle får

Man kan også tælle får, men ovenstående råd er værd at tænke over og udføre for at sikre optimale forhold og undgår søvnbesvær.

Night Master produktet er en hjælp til alle der vil forbedre deres søvnmønster og sikre at der soves om natten og ydes om dagen.