MindMaster Kosttilskud til hjernen og det mentale fokus – køb online her på Plejeprodukter.dk

Vis kategori filter

Viser alle 4 resultater

Vis kategori filter

Viser alle 4 resultater

Mentalt fokus, Mind Master

MindMaster kosttilskud er ikke helt som taget ud af filmen Limitless hvor pillen NZT-48 gør at hovedrollen får udvidet sin mentale kapacitet. Mind master giver dog mentalt fokus og hjælp til at håndtere hverdagens udfordringer i form af fokus og energi.

Behovet for at kunne fokusere på arbejde eller at kunne fokusere i privatlivet er med alle nutidens udfordringer til tider krævende. Målet er mestre sine udfordringer med større ydeevne og præsentation.

De daglige krav man møder i både sit private og professionelle liv kan drives til både små og store mesterværker. Det kræver dog meget af krop og mentalt helbred at skabe store præstationer og kan også lede til at kroppen stresses hvorfor at det er godt at prioritere balance mellem ydelse og afslapning.

Uanset om du er studerende under et presset eksamensforløb eller forælder der skal jonglere mellem arbejde og hjemmefront eller du blot har en stærk drivkraft og er hårdt arbejdende er det vigtigt at kunne fokusere i hverdagens udfordringer.

LR Lifetakt mental består af en kombination af 2 produkter der er designet med henblik på at give dig fokus i din udfordrende hverdag.

Den specialiserede kombination af problance og mind master.

Mind master hjælper på den kognitive og psykologiske funktion.

De kognitive funktioner handler om hjernens mentale processer, såsom hukommelse, koncentration og problemløsning. Desuden hjælper vitamin E med at beskytte din krops celler mod oxidativ stress.

Probalance produktet indeholder bl.a. magnesium som bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Probalance hjælper også til din krops vigtige syre-base balance. Produktet indeholder desuden forskellige næringsstoffer som bidrager til dit energistofskifte.

Derfor er kombinationen af disse 2 kosttilskud en velafstemt kombination for mentalt fokus og koncentration i det lange løb.

Tips og råd til få et bedre mentalt fokus og et at kunne præstere på et højt niveau generelt:

Ernæring

Uanset om det er såkaldte super foods eller frugt og grønt fra lokal området er det vigtigt med en varieret kost. Jo mere farverig din tallerken er, jo mere variation er der ofte i næringsstofferne. Nødder er en vigtig kilde til de gode fedtsyrer. Spis varieret og bland valnødder, paranødder eller cashewnødder med lidt tørrede frugter. Morgenmaden kunne være havregryn med friske bær og nødder.

Livsstil

Enhver der altid yder på et højt niveau, har også behov for frirum mellem præstationerne. 2 minutters bevidst vejrtrækning med lukkede øjne afslapper nervesystemet og skaber en ny balance og spændinger løsnes automatisk.

En mediefri hverdag om ugen kan have en meget inspirerende effekt. Sluk tv, computer og hvis muligt også mobiltelefonen.

Motion

Motion giver dig en fantastisk måde at lindre stress. Sørg for at finde tiden til det, som om dagen kan virke fuldt booket. Her et par tips til øvelser du nemt kan udføre også selv om tiden er knap.

Hvis du sidder meget ned, fordi du skal koncentrere dig på dit job eller studie, så brug din frokostpause til at tage en 5-10 minutters gåtur i frisk luft for at bringe kredsløbet i bevægelse.

En simpel øvelse du kan lave uden at forlade rummet er at ryste arme og ben i ca. 30 sekunder 5 gange dagligt.

Tips, Råd og tilskud til kosten med mind master og probalance kan give øget fokus, koncentration og derved forbedret ydeevne til at du kan klare alle de mange udfordringer og præstere mere i hverdagen. Køb online her hos den billigste LR forhandler.