Kosttilskud til vægttab eller vægtregulering – Figuactiv

FiguAktive relancering
Vis kategori filter

Viser alle 8 resultater

Figuactive er alt hvad du behøver for at kontrollere din vægt nemt, effektivt, sundt

– og som en ren fornøjelse. Vægtregulering med hjælp fra Body Mission.

Afbalancerede næringsstoffer, lækre måltidserstatninger, farverig variation og en skøn smagsoplevelse. Nyd din LR BODY MISSION!

Figuactive fra LR og LR BODY MISSION

Figuactive fra LR
Lr figuactive

LR BODY MISSION er din personlige bodyguard, som ledsager dig til at nå dine individuelle mål. Tab dig1, spis sundt – og føl dig helt igennem godt tilpas!

Nyd hver dag med cremede shakes og fyldige supper – med support fra understøttende produkter samt praktiske tips til din sunde livsstil.

+
Dine måltider:
Med LR FIGUACTIVE-produkterne sparer du nemt på kalorierne ved blot at erstatte to af dine tre dagligemåltider med en shake eller suppe.1

+
Dine ledsagere:
Få god støtte på din vej til feel-good-vægten med Pro Balance for syre-base-balancen3, Protein Power for en ekstra portion protein4 og Herbal Fasting Tea for god hydrering.

+
En sund livsstil med masser af motion, en afbalanceret kost og godt med væske giver et perfekt grundlag for en vellykket LR BODY MISSION.

LR FIGUACTIVE shakes og supper er måltidserstatninger. For vægttab: Udskiftning af to daglige hovedmåltider i en energireduceret kost med måltidserstatninger bidrager til vægttab. For at opnå den anførte virkning skal to hovedmåltider om dagen udskiftes med måltidserstatninger.

FigActive shakes og supper til vægttab eller regulering af vægt

LR FIGUACTIVE shakes og supper er måltidserstatninger. For at holde vægten: Udskiftning af et af de daglige hovedmåltider i en energireduceret kost med en måltidserstatning, bidrager til vedligehold af vægten efter vægttab. For at opnå den anførte virkning skal ét hovedmåltid om dagen udskiftes med en måltidserstatning.

Pro Balance indeholder Magnesium. Magnesium bidrager til et normalt energistofskifte, til elektrolytbalancen og til at mindske træthed og udmattelse.
Protein Power indeholder Protein. Protein bidrager til øget muskelmasse og til at vedligeholde muskelmasse.