Midler mod hårtab – Produkter til at forebygge hårtab og fremme hårvækst fra LR

 

Vis kategori filter

Viser alle 3 resultater

Vis kategori filter

Viser alle 3 resultater

L-recapin er en af de midler mod hårtab der har været på markedet i mange år og ikke uden grund. Shampoo og Tonic er med til at give håret en optimal chance for hårvækst.

Effekten af disse midler mod hårtab er testet i en undersøgelse over 4 måneder. Studiet omhandlende L-Recapin Tonic havde følgende resultat:

  • 76% af testpersonerne bekræfter forbedret hårvolumen. Dette attesterer, at håret forbliver længere i den naturlige vækstfase.
  • 76% bekræfter effekten af produktet.

(Testen blev udført på 20 mænd og 5 kvinder i alderen 21 til 60 år ved DermaTronnier i Tyskland, over et tidsrum på 4 måneder i 2005)

Resultaterne for disse midler mod hårtab er følgende:

L-recapin bremser hårtab og bidrager til forlængelse af hårets vækstfase, samt har en gavnlig effekt på hårroddens forankring. Den gavnlige effekt på hårrøddernes forankring kan forebygge for tidligt hårtab.

Produkterne i denne kategori er nogen af topsælgerne fra producenten LR  Health and Beauty Systems og vi har over tid haft mange gode tilbagemeldinger og anbefalinger fra kunder på netop disse produkter.

Forankring

L-recapin er et effektivt middel mod hårtab der modvirker årsagerne til selve hårtabet med sin innovative og unikke kombination af virkestoffer. Procapil med 3 dobbelt virkning.

  • Oleanolsyren fra oliventræsblade formindsker skrumpningen af hårrødderne
  • Apigenin fra citrusfrugt fremmer blodcirkulationen i hårrødderne
  • Biotiynol-GHK (et specielt vitaminiseret protein) fremmer forankringen af hårrødderne

Årsager til for tidlig hårtab

Selv om du allerede kigger efter midler mod hårtab, kan det været at du ikke kender de årsager der kan være til at nogen mister håret før tid.

Derfor her lige lidt information der ikke handler om L-recapin produktet eller selve midler der kan afhjælpe situationen.

Hormonet dihydrotestosteron (DHT) er indirekte medvirkende til en nedbrydning af hårrødderne.

Manglende pleje af hårrødderne.

Utilstrækkelig blodforsyning til hovedbunden medfører reduceret tilførsel af nærringsstoffer til hårrødderne.

Dårlig forankring i hovedbunden.

En skadet hårstruktur kan medføre en dårlig forankring af hårene i hårskaftet og derved føre til tab af håret.

Ud over ovenstående er der en mere beskrivende årsagsforklaring i vores informations sektion om årsager til hårtab.

Anbefalinger for fyldigt hår

Kun ved vedvarende og regelmæssig anvendelse af begge produkter opleves den optimale effekt.

L-Recapin Tonic og Shampoo er udviklet til at supplere hinanden og de bedste resulteter opnås også ved at kombinere dem. Derfor sælges disse som en sampak, men også som “opfyldning” af hver af produkterne.

Shampooen indeholder en dermatologisk testet virkestofskombination der rengør håret skånsomt og systematisk. Shampooen anvendes regelmæssig før brug af L-recapin tonic.

Tonic fra L-recapin er et tonikum der modvirker arveligt betinget hårtab med det innovative virkekompleks som giver påviseligt forbedret hårvolumen. Påfør tonikummet målrettet i fugtigt hår efter hårvask. Væsken masseres ind i huden med cirklende bevægelser.