Pakketilbud på ansigtspleje – Spar op til 30%

Mængderabat på LR produkter. Ansigtspleje, Hudpleje, Parfume, Kosttilskud og alle de skønne produkter vi har på plejeprodukter.dk er her bundlet i pakketilbud. Her kan du ved at købe sampakninger af produkter spare på din daglige pleje af din hud og dit velvære.

Vis kategori filter

Viser 1–12 af 16 resultater

Rabat på LR produkter ved større mængder

Her i denne kategori vil du kunne gøre en god handel. Dette er ikke tilbud, men faste priser på sampakninger af flere dagligdags produkter. Vi har ikke et krav til at du skal købe Meget mere for at få mere rabat, men mængden er afgørende for hvor meget rabat vi giver.

Det skal selvfølgelig koste mindre at købe mere og derfor har vi disse pakker hvor produkter der logisk benyttes sammen og eller er i samme serie har en lavere pris end hvis disse købes særskilt.

Vi har også tilbud som kan ses på vores side i toppen under tilbud. Pakkerne kan også komme på tilbud og så er der i det store hele endnu mere at spare.

Men kan jeg ikke købe jeres LR produkter billigere ?

Ja, som LR Partner kan du handle ind til samme pris som Plejeprodukter.dk. Du kan læse mere nedenfor eller ringe 28 31 19 68 for mere information

Ud over at hver 5 levering er gratis får du samme fordele som at blive forhandler – du kan læse mere om at blive LR forhandler her