Forkæl dine øjne: Vores øjencreme med naturlige ingredienser til pleje og beskyttelse

Øjencreme mod rander eller poser under øjnene er et anvendelses formål for denne creme. Læs mere om vores øjencreme her på siden og naviger rundt i vores udvalg for at finde den rette creme til at pleje huden under dine øjne og gøre din ansigtspleje komplet.

Vis kategori filter

Viser alle 9 resultater

Vis kategori filter

Viser alle 9 resultater

Hvorfor bruger man øjencreme ?

Hudområdet lige under øjnene er der hvor de første tegn på at man bliver ældre giver sig udslag. Rynker eller fine linjer dannes i dette område som et af de første hudområder der rammes af tidens tegn. Øjencreme kan hjælpe med at give næring og  forsinke eller mindske synligheden for denne aldringen af huden.  Øjencreme kan stramme huden op og mindske allerede opstået fine linjer, rynker eller poser under øjnene.

Hvornår på døgnet skal jeg påføre øjencreme ?

Øjencreme bør indgå som et led i din daglige hudpleje både morgen og aften rutinen.

I hvilken alder skal man starte med at bruge øjencreme ?

Øjencreme og anti-age (rynkecreme) er ikke for gamle damer og mænd. Hvis man begynder at benytte anti-age creme og creme til at mindske rynker uanset om det er under øjnene eller andre hudområder fra omkring de 25 år får du udsat de små tegne der allerede der vil begynde at vise sig i huden.

Det er dog heller aldrig for sent at starte på at bruge øjencreme eller andre anti-age creme, da ingredienserne kan mindske rynker og give et yngre udseende.

Vi har øjencreme med og uden aloe vera indhold og du kan her på siden finde en øjencreme der kan hjælpe dig mod netop de problemer du måtte have med øjenområdet.

Mørke rander under øjnene, poser under øjnene, hævelser, tør hud eller andre udfordringer med hudområdet omkring øjnene kan som oftest afhjælpes med en god creme der er målrettet dette område af huden.

Huden i ansigtet har en anden pH-værdi end resten af kroppen og de virksomme ingredienser i specialcreme er specialdesignet til det specifikke hudområde.

Mørke rander og eller misfarvninger

Døjer du med mørke rander under øjnene kan en øjencreme med vitaminer i ingredienslisten være at foretrække. A, C, E og K vitamin har positive virkninger med på mørke rander under øjnene. Specielt K vitamin giver positiv effekt. Ingredienser i øjencreme til poser under øjnene vil også positiv effekt på mørke rander under øjnene

Poser under øjnene

Poser under øjnene skyldtes ofte manglende søvn eller for få vitaminer hvad enten det er som kosttilskud eller via din kost. For lidt vand eller anden væske indtag kan også resultere i poser under øjnene, det samme kan rygning.

Ovenstående er noget man selv kan arbejde med, men det kan også være arveligt at huden poser under øjnene.

Tør hud under øjne og på øjenlåg

Som med tør hud alle steder på kroppen er der behov for en fugtighedsgivende creme hvis du oplever tørhed, irritation eller kløe i huden omkring øjnene.