Hudpleje til natten: Opdag vores natcremer med naturlige ingredienser

Vis kategori filter

Viser alle 8 resultater

Vis kategori filter

Viser alle 8 resultater

Natcreme er benyttes i mens du sover. Cremen har mange ingredienser som bidrager til at pleje, genopbygge og vedligeholde din ansigtshud, samt forebyggelse af rynker mens du sover. Vi har alle forskellige typer af hud og hud der har forskellige behov, derfor findes der også forskellige natcreme til ansigtet. Ansigtscreme er både til mænd og kvinder.

Hvordan påfører jeg natcremen?

Natcreme og dagcreme bør vælges til den rette hud. Du kan finde mere om huden i vores skriv om ansigtspleje. Opdag herunder vores sortiment af natcremer med naturlige indgredienser som aloe vera.

Før man påfører natcreme (eller for den sagsskyld dagcreme) bør man rense huden med ansigtsrens.

Årsagen til at det er en god ide at benytte renseprodukter er for at undgå at skidt blokerer porerne og at cremen derfor ikke får den fulde effekt. En fugtig hud er ideel når selve cremen påføres.

Den helt rigtige natcreme

Når du sover arbejder din hud på at producere nye celler, faktisk produceres der flest nye celle om natten. Ud over at få nok søvn er en natcreme med til at hjælpe din hud med at genopbygge imens du sover. For at give huden den næring den har brug for er en creme til natten det hjælper med at give en sundere og pænere hud.

Elasticitet, smidighed og rynke bekæmpelse med natcreme

Har eller er tidens tegn ved at kunne ses eller føles den blot i huden? Som årene går og man bliver ældre mister huden sin smidighed og den fylde der ligger i underhuden.

En anti-age natcreme kan bidrage til at bekæmpe rynker og hjælper mod begyndende rynker. Ingredienserne hjælper til regenerering af huden og den cellefornyelse der sker om natten.

En natcreme er effektiv og hvis du ønsker at have endnu større effekt og få en mere smidig hud kan det anbefales at kombinere natcreme med en anti-age serum. Serum er også en creme, men en Serum er mere intens og virker til specifikke formål og afhjælper specifikke hud udfordringer så som f.eks. rynker og smidighed. 

Du kan finde mere information om Serum her og samtidig finde plejeprodukters serum creme her.

Sensitiv eller tør hud 

Strammer huden og føles den tør så skal der fugtighed og næring til. Aloe Vera har en masse fantastiske egenskaber der hjælper huden både med at fugtiggøre og hele. Her på siden vil du kunne finde en creme der bestemt vil kunne hjælpe tør og ru hud og give dig et sundere ydre.

Fedtet, kombineret / Uren hud

Uren hud kan forekomme hos mange og på forskellige stadier i livet. Det vigtigste at vide når man døjer med en fedtet og eller uren hud er at man ikke må tørre huden ud, men at den i stedet skal have påført en næring imens du sover og at huden bør renses med jævne mellemrum.

En hud der er fedtet kræver rens med milde rense produkter og gerne sat op i en rutine. Rense produkterne skal helst ikke udtørre huden, men rens er vigtigt for at skabe en god balance. Den ideelle natcreme bør derfor have et højt fedtindhold der hjælper til at din hud ikke selv producerer den fedtede overfalde.