Dagcreme – Beskyt din hud og opnå en sund og strålende hudtone

Den helt perfekte dagcreme er meget individuel og bør tage udgangspunkt i din hudtype. For at finde den creme der passer til din hud og dit behov er plejeprodukter.dk et godt sted at starte.

Dagcreme på vores side indeholder for de fleste af dem aloe vera af højeste kvalitets aloe vera. Udvalget ikke stort men tilpas da vores creme indeholder  nærende ingredienser der er fugtighedsgivende og giver en velplejet hud.

Køb vores kvalitets creme og opnå en sund og strålende hudtone

Vis kategori filter

Viser alle 9 resultater

Vis kategori filter

Viser alle 9 resultater

Hvorfor er dagcreme vigtig for din hud?

Dit ansigt er for det meste synligt og udsættes for vejr, vind og ændringer i temperaturer i større grad en resten af din krop. Dertil er ansigtshudens pH-værdi ikke ens med resten af din krop. Dagcreme er med til at beskytte huden i dit ansigt og blødgøre huden så den er mere fleksibel og giver beskyttelse i dagligdagen til både når man er inde og ude.

 

At vælge den rigtige fugtighedscreme

Hvad er der rigtige dagscreme for dig ? Det handler om at føle og mærke hvad din hud har behov for. I løbet af en dag vil du kunne mærke din ansigtshud give forskellige udslag som kan give dig de indikationer der kan lede dig til den rette creme. En dagcreme kan benyttes døgnet rundt, men for en mere effektiv behandling og pleje af huden anbefales det at man om natten benytter en natcreme der trækker dybere ind i huden.

Døjer du med uren og fedtet hud
Et tegn på en ubalanceret hud er hvis din hud føles fedtet eller bliver det i løbet af dagen. På plejeprodukter.dk findes der produkter til at rense huden, hvilket bør gøres i højere frekvens end hos andre. Huden skal fortsat have en masse fugt. Din hud kan også have brug for at du indtager mere vand.

Dagcreme på plejeprodukter fås som både meget fugtighedsrige og mindre fugtighedsgivende til måske en tør eller fedtet og uren hud. Se sortimentet igennem og læs evt. mere om hud og dens opbygning i vores skriv om strækmærker

Hvis din hud føles tør og strammer i kinderne
Måske du opholder dig meget ude og har en tør eller følsom hud. I dette tilfælde vil en creme med meget fedtstof kunne hjælpe til at give ekstra fugt og være nødvendig for at bibeholde smidigheden.