Effektiv ansigtsrens – Fjern snavs og urenheder for en ren og frisk hud

Ansigtsrens kategorien indeholder produkter der er med til at rense din ansigtshud inden påførelse af din hudpleje eller makeup.

I kategorien finder du både en ansigtsscrub, ansigtsvask, Tonic eller renseservietter, samt vatrondeller til din ansigtsrens.

Vis kategori filter

Viser 1–12 af 15 resultater

Hvad er en ansigtsrens ?

Ansigtet bliver som resten af kroppen også beskidt og trænger til at blive renset. På samme vis som når du benytter shampoo i gået eller en kropsshampoo til kroppen er ansigtsrens til for at rense din hud i ansigtet. Fjern urenhederne med produkter der er milde for din hud.

Rengøre huden før makeup

Det anbefales altid at rense huden for urenheder inden man skal påføre makeup.

I vores makeup tips guide kan du læse mere om hvordan du får lagt en perfekt makeup.

En perfekt makeup starter med at rense ansigtet med en effektiv ansigtsrens og efterfølgende påføre en dagcreme. Her kan du købe vatrondeller, scrub, tonic og ansigtsvask der kan give det bedste udgangspunkt.

Hvorfor bruge ansigtsrens?

Ansigtsrens er ikke kun til brug før påførelse af makeup. Det er vigtigt at få renset huden for bakterier, sved og snavs der måtte være kommet på huden i løbet af dagen. En ansigtsrens inden du går i seng, men også en ansigtsrens når du er stået op, da man om natten sveder.

Hvad får man ud af at bruge ansigtsrens?

Din hud ældnes over tid, men hvis den ikke renses dagligt vil denne aldring af huden sket hurtigere. Makeup bliver bare pænere når det påføres et rent og tomt lærred, men den holder og ser pænere ud i længere tid.