Elektrisk Ansigtsbørste – Få renere, glattere og mere strålende hud

Vis kategori filter

Viser alle 5 resultater

Vis kategori filter

Viser alle 5 resultater

Elektronisk ansigtsbørste

Zeitgard Cleansing Device og de tilhørende produkter giver dig en fantastik hudpleje. Ansigtsbørsten er elektrisk og giver en ansigtsrens der går helt i dybden og rengører med vibrationer, så din hud bliver renere og glattere.

Mærket Zeitgard er en sammensætning af det tyske ord “Zeit” og det engelske ord “Guard” – apparartet fungerer som en slags bodyguard for huden, som får tiden til at stå stille og holder huden ung og strålende.

Slogangen “for timeless beauty” er vores kvalitetsløfte til dig , for tidløs smuk hud, hvor man ikke kan se tidens aldring.

Zeitgard logoet er holdt tidsløst og enkelt design. Trendy designdetaljer er fravalgt helt bevidst for at gøre mærkets budskab klart og tydeligt: Uafhængig af tid og trends. Den linje der går ud fra Gét indrammer en stor del af logoet og visualiserer “beskyttelse”: Beskyttelse mod aldring.

En kvalitets elektronisk ansigtsbørste hvor det ikke er tilfældigheder der giver en fantastisk rens af din hud.

Designet

:
Med beauty Devices går LR ind i et helt nyt produktområde. For at dette skridt skal blive vellykket og bæredygtigt, er det vigtigt fra starten at efterlade et stærkt indtryk, som vil blive husket.

Kravet til apparatet er et cleansing device der ligger godt i hånden, har et lækkert design og ikke mindst udståler kompetence og sikkerhed. Resultatet: Et ellipseformet apparat. Udviklet af førende produktdesignere inden for kosmetikbranchen har vores cleansing device ikke bare et lækker design. Takket være apparatets from ligger det i hånden på en sådanne måde, at tommelfingeren har direkte kontakt med powe-knappen. Ideelt for at kunne gå i gang med rensningen med det samme. samtidig appellerer formen både til mandlige og kvindelige brugere.

Ud over formen har vi, mend små design-elementer, sørget for, at der er en direkte sammenhæng med LR-mærket Knappens form er for eksempel udviklet fra LR-logoet. Se op “R´ets” runding, gør svinget længere, og du tegner knappen med lysdioderne ovenover.

Farverne minder om professionel ansigtsrensning, som man kender det fra skønhedsklinikker. Vores Cleansing Device består af plastmaterialer af høj kvalitet og er perfekt til brug i badeværelset.

Da Zeitgard cleansing device også henvender sig til mænd, er formen elegang og stilren. Det samme gør sig gældende for opladeren, der passer harmonisk til apparatet.

Apparatet:
Efter talrige tests besluttede LR at fokusere på rensning baseret på oscalliationsteknologi. Det betyder: Børsterne bevæger sig frem og tilbage 1.000 gange i munuttet. Forestil dig, at minutviseren på dit ur heletiden bevæger sig frem og tilbage mellem kl.11 og kl.13. Denne bevægelse udfører børsten også.

Hvorfor har vi valgt lige præcis denne teknik og ikke den velkendte rotation (kredsende bevægelse) ?
Ganske enkelt: Det har vist sig, at modsatrettede bevægelser dvs. oscillation, giver en bedre rensning. Børstehårene kan på den måde løsne snavs optimalt fra huden – ikke blot fra hver enkelt pore, men også meget blidt, da rensning med oscillation har vist sig at være meget mere skånsom mod huden end rotation.

Sammen med typen og længden på børstehårene har vi kunnet bestemme den optimale motorydelse, dvs. oscallationshastigheden, såvel som en optimal oscillationsvinkel på 3 grader.

På ansigtsbørste apparatet er er hastighederne:

Trin 1: 100 hz eller 6.400 bevægelser/minut, hvilket er vores anbefaling til sart hud.

Trin 2: 106 hz eller 7.100 bevægelser/minut, som er vores anbefaling til normal hud.

Trin 3: 121 hz eller 7.300 bevægelser/minut som er anbefales til særlig intensiv rensning.

Innovationen:
Gennem mange års forskning og udvikling er LR blevet en af de førende udbydere af Microsilver teknologi. Denne ekspertise anvences nu for første gang verden over i kosmetiske apparater. Vi tilsætter microsilver til børstehårerne på børstehovedet.

Hvorfor bruger LR resourcer på at fremstillet helt nye materiale sammensætninger for børstehår? Ganske enkelt: af hygiejniske grunde. Selv efter vask af børsten er der stadig en smule fugtighedsfilm tilbage på hvert børstehår, som tørrer meget langsomt. I mellemtiden kan det der måtte være tilbage fra rensningen, sammen med kim og bakterier der er i luften sætte sig fast på børstehårene og formere sig. Det betyder: Risikoen for, at der opstår urenheder og irritation i huden på grund af kim og bakterier på børstehovedet, bliver unødig forhøjet.

Integration fra Microsilver i børstehårene bevirker, at der samler sig positivt ladede sølvioner på overfalden. Vores tests hos SGS INSTITUT FRESENIUS viser, at sølvioner forhindrer dannelsen af kimkulturer.
Micorsilver danner så at sige sig en beskyttelses bariere på din børste. Den homogene koncentration af microsilver bevirker desuden, at der kan garenteres en hygiejnisk perfekt ansigtsrensning med børsten i 3 måneder, da microsilver-partiklerne kontinuerligt afgives indefra og ud på overfalden.

Microsilver fungerer derfor som en beskyttelsesbarriere mod urenheder på din børste.

Det er dog ikke det eneste der gør vores børster så specielle. For at kunne garantere en skånsom rensning har vi udstyret vores børste med afrunede børstehår. Normale børster er derimod skåret og har mindre, skarpere kanter. Derved kan de irritere huden yderligere.

Vi har også helt bevidst gjort afstanden mellem bundterne af børstehår rigtig stor. Hvis du sammenligner med andre produkter, vil du se, at afstanden er betydelig større på zeitgard børsten. Den større afstand har store fordele: Bundterne af børstehår bliver bedre ventileret efter rengøring og tørrer derved hurtigere.

Zeitgard børsterne er ægte ingeniørkunst og kan ikke sammenlignes med normale børster.

Børstevarianter:

Soft – for sensitiv hud
Sensitive-brush med rosa farve er udstyret med særligt fine børstehår. Det får huden til at føles særlig meget blød og behagelig. Envidere sørger den specielle overfladestruktur på hvert enkelt børstehår for en effektiv rensning af huden og en optimal fjernelse af urenheder.

Disse børster er særligt velegnet til en lettere uren og følsom hud.

Følsomhud er karaktiseret ved, at den let får rødmen og bliver spændt, er følsom overfor temperaturer eller har tendens til tørhed i øjenområdet.
Med den specielle børstehårs-behandling og de afrundede ender er det muligt at udføre en skånsom rensning.

Classic – til alle hudtyper:

Classic-Brush med den blå farve er udstyret med noget stærkere børstehår sammenlignet med sensitive-brush. Ved direkte sammenligning er de noget tykkere og mærkbart fastere.
Forskellen er også tydelig under anvendelse, da den kan fjerne betydeligt flere og sværere urenheder.

Ansigtsrensningen foregår dermed særligt effektivt og er samtidig – takket være børstehårsstrukturen – skånsom for huden. Vi anbefaler denne børste til hudtyper, som også ved normal pleje og rensning ikke viser nogen eller næsten ingen tegn på irriterende hudreaktioner.

Ved normal anvendelse anbefaler vi at udskifte børsten hver 3 måned, ikke kun af hygiejniske årsager. men også på grund af rensningseffekten. Selv vi omhyggeligt har udvalgt børstehårene ud fra det højeste tekniske niveau, kan rensningseffekten formindskes af den permanente belastning. Vi anbefaler derfor at udskifte børstehovederne regelmæssigt.

Børste hovederne kan sammenlignes med din tandbørste. For også her at opnå optimalt resultat anbefaler tandlæger også udskiftning af tandbørsten regelmæssigt.

Renseprodukter:

Vores Zeitgard renseprodukter er afstemt specielt til børsterne på ansigtsbørste apparatet. Renseprodukternes viskositet (flydeevene) er udviklet således, at de ved normal anvendelse ikke løber ud eller sprøjter ved de enkelte hastighedstrin. Renseproduktet bliver hvor det skal – på børsten og i ansigtet.

Zeitgard renseprodukterne synker ganske langsomt ind i børsten. Andre renseprodukter er derfor ikke velegnet.

Zeitgards Cleansing device opnår kun det testede resultat med kombinationen af børste og renseprodukter.

Man opnår det bedste rensningsresultat, hvis man bruger det rigtige rensningsprogram til den enkelte hudtype (børste og den tilhørende gel eller creme).

Rensecremen til Sensitive Skin (https://plejeprodukter.dk/vare/zeitgard-rensecreme/):
Rensecremen indeholder bomuldstekstrakt og er specielt udviklet til sart hud og skåner ansigtet. Det cremede skum efterlader huden særlig blød.

Rensegelen all skin types (https://plejeprodukter.dk/vare/zeitgard-cleansing-system-gel/):
Let, vitaliserende rensegel til alle hudtyper og for dem som ønsker et kick af friskhed.

Særligt milde, plejende og let skummende tensider renser huden intensivt og skånsomt. Midel fugtgivende indgredienser hindrer følelsen af stramhed i huden og sørger for, at huden føles afslappet.

Renseprodukterne indeholder 125 ml. og rækker ved daglig anvendelse med 2 pumpetryk til ca. en måned.

Dokumenteret virkning:
For at undersøge virkningen af hudkompatibiliteten af zeitgard cleansning device har LR gennemført en produkttest i samarbejde med et af de førende tyske testinstitutter af kosmetiske produkter – dermatest.
Uafhængige personer testede zeitgard cleansing device samt renseprodukterne i en periode på 6 uger og blev efterfulgende spurgt om deres tilfredshed med produtket og dets virkning.

Dr. Werner Voss opsummerer resultatet således:
Vores dermatologiske tests har vist, at en rensning med zeitgard cleansing device er op til 10 x mere effektiv end almindelig manuel rensning af huden.
Fordel i forhold til særligt rotation: Oscillationsteknologien, hvorved børsten med høj hastighed svinger frem og tilbage. Det giver en grundig dybderensning uden at belaste huden.
Huden får dermed ikke kun et mere ensartet udseende, huden bliver desuden stimuleret og kan, ved regelmæssig anvendelse, blive strammet op!

Zeitgar cleansing device opnået følgende resultater ved vores tests:
100% af testdeltagerne oplevede at renseproduktets effekt var rigtig god
90% sagde at ansigtsrensningen forbereder huden optimalt til den efterfølgende pleje
85% bekræftede, at rensningen af huden er skånsom og dybderensende
85% sagde at makeuppen fjernes effektivt
85% sagde at huden renses intensivt
80% bekræftede, at huden renses blidt og effektivt for naturlige stoffer.
75% sagde at huden så bedre ud og huden virkede mere glat