Naturlige ansigtsmasker – Få en sund og strålende hud på få minutter

Ansigtsmasker kan gøre en kæmpe forskel for din hud. Hvad enten det er en hjemmelavet ansigtsmaske eller en købt kan begge give en god hudpleje og fremhæve din naturlige glød.

Skal du mere i dybten med huden har vi her ansigtsmasker der tjener flere formål og forhåbentlig det rette for dig.

Vis kategori filter

Viser alle 3 resultater

Vis kategori filter

Viser alle 3 resultater

En ansigtsmaske er en creme der påføres og herefter skal side på huden fra få minutter til flere timer. En ansigtsmaske er ikke en helt almindelig creme – den giver en mere intens behandling af huden.

Der finde mange forskellige masker på markeder – vores Anti-age ansigtsmaske afslører ved navnet at det er en ansigtsmaske der har til formål at hæmme hudens aldringsprocess.

Aloe Vera i ansigtsmasken

Det er ikke et tilfælde at der er Aloe Vera i nogle af vores ansigtsmasker.

Aloe Vera har dokumenteret positive effekter på huden generelt og det giver derfor rigtig god mening at netop Aloe Vera planten er indeholdt i vores ansigtsmasker.

Formålet med en ansigtsmaske

Det overordnet mål med at lægge ansigtsmasker er at få en sund, strålende, ung og velplejet og ikke mindst sygdomsfri hud.

Rynker kan forebygges og en mere intens pleje med en ansigtsmaske kan være vejen frem.

Ansigtsmasker fås i mange forksellige varianter så som fugt-, skrubbe-, ler- ,anti-age- og peel off masker. På Plejeprodukter.dk er der bla. en anti-age maske og nogle fugtgivende masker.

Anti-Age masker

Er til dig der ønsker at forebygge de fine liner / rynker der kommer over tid, men også at mindste dem der allerede måtte være kommet til. Anti-age masker gør huden yngre at se på.