Ansigtscreme og ansigtspleje – Få en sund og glødende hud med naturlige ingredienser

Vis kategori filter

Viser 1–12 af 15 resultater

Ansigtscreme der beskytter og giver en sund hud

Ansigtscreme er svaret på at holde den del af huden der er mest udsat for sollys eller skærmlys sund, blød, glødende og ungdommelig.

I denne kategori kan du her finde de rette cremer til ansigtet som kan give dig den rette hudpleje. Hvad enten det er blue-light fra en skærm eller sol, vejr og vind du er mest udsat for har vi her cremerne der kan pleje, renegere og beskytte din hud.

Ansigtscreme mod rynker

Anti-age ansigtscremer også kaldet rynkecremer er beregnet til at trække dybere ned i huden via aktive virkestoffer. Cremene kan med fordel også kombineres med anti-age serox for mere intensiv hudpleje mod tegn på aldring. Her finder du flere creme med naturlige ingredienser som Aloe Vera.

Ansigtscreme er en vigtig del af den daglige hudpleje og disse cremer er specielt rettet mod huden i ansigtet.

Creme mod påvirkning fra skærmlys

Blue-light er betegnelsen for det lys specielt huden i ansigtet rammes og påvirkes af når der arbejdes eller benyttes meget computer, telefon eller andre elektroniske devices med en skærm.

Vi har derfor i sortiment en creme der specifikt er målrettet til dem der er meget udsatte for skærmlys (så kaldt blue-light).

Ansigtscremer til mænd

Der kan være behov for mere fugt og om ikke andet en anden duft til mænd. Derfor kan du her som en del af Aloe Vera hudpleje serien til mænd også finde ansigtscremen særskilt.

Aloe Vera hudpleje serien kan findes under “pleje til mænd” og indeholder blandt andet også en skægolie til pleje af skægvækst.