Naturlig ansigtspleje med Aloe Vera – Plej dit ansigt på en skånsom måde

 

Vis kategori filter

Viser 1–12 af 78 resultater

Ansigtspleje kategorien indeholder hudplejeprodukter som har fokus på ansigtet. Her finder du ansigtscreme, ansigtsmasker, ansigtsrens, anti-age produkter, dagcreme, natcreme, øjencreme til rundt om dine øjne og serum.

Vi har også en sektion med pakketilbud hvor man kan købe ansigtspleje sæt til en mere fordelagtig pris end ved køb af enkelt styk produkter.

Hudpleje i ansigtet kan hjælpe til at give et yngre udsende, en blødere hud og færre rynker. Plej din hud med vores aloe Vera produkter der på en skånsom måde med aloe Vera som naturlig ingrediens hjælper huden.

Ansigts og hudpleje før makeup

En sund, ren og plejet hud er det bedste udgangspunkt for at kunne lægge flot makeup. Ansigtscreme kan hjælpe dig med at få din hud i balance.

Ansigtsmasker, rens og serum er en god start til den perfekte makeup. Vi har også lavet en guide til de trin der er for at lægge en perfekt makeup i vores makeupguide: makeup guide

Har man sprækkende læber er vores læbepomade med aloe vera også at anbefale, da de gode egenskaber fra aloe vera planten her udnyttes til fulde.

Aloe Vera i hudplejeprodukter

Mange af produkterne i ansigtspleje kategorien indeholder aloe vera, hvilket ikke er tilfældigt men fordi at aloe vera har en fantastik god virkning på hudens helingsproces og samtidig hjælper til en sundere og mere velplejet hud.

Ud over at en god creme kan føles som en forkælelse af huden, kan serum og anti-age creme hjælpe mod rynker og give et yngre og mere strålende ydre.

Serum

Serum kan have mange forskellige egenskaber og trænger længere ned i huden. Det kan anbefales også at tage et ekstra kig på disse ansigtscremer hvis man skal afhælpe mere specifikke hud udfordringer.