Aloe Vera tandpasta med fluor eller flourfri – Naturlig pleje af tænder og tandkød

 

Vis kategori filter

Viser alle 4 resultater

Vis kategori filter

Viser alle 4 resultater

Aloe Vera Tandpasta kategorien er en gruppering af tandpastaer indeholdende Aloe Vera.

Der findes 3 forskellige varianter. En børne tandpasta, en variant der indeholder flourid og en der ikke indeholder fluorid.

Fælles for alle tandpastaerne er at de gode egenskaber fra Aloe Vera planten tages i brug til mundhygiejne og mundpleje.

Der findes ikke mange Aloe Vera Tandpastaer på markedet hvor der er indeholdt fluorid i tandpastaen, da man gerne vil holde tandpastaen så naturlig som mulig.

Denne variant er populær da den kombinerer 2 syn på hvordan en tandpasta kan og bør være for at give optimal beskyttelse af tænder og behandling af tandkød.

ALOE VERA SOM TANDPASTA

Aloe Vera passer rigtig godt sammen med mundhygiejne, da Aloe Vera plantens gode egenskaber til bekæmpelse af lidelser i hals og mund.

Der blev for mange år siden skrevet en artikel i magasinet Dental om hvordan tandpastaen havde en positiv effekt på blister. Artiklen kan læses her: Dental

FLUORID ELLER EJ

Der har over tid været mange holdninger til hvorvidt at fluor bør være indeholdt i tandpasta eller ej.

Producenten LR har taget begge siders parti, da der hos denne producent findes en variant med og en variant uden fluorid.

Hos plejeprodukter.dk kan man derfor benytte sig af det bedste fra begge sider af tandlæge bordet og enten vælge sig en tandpasta med eller en der er flourfri.

Det der dog er samlingspunktet i denne varegruppering er at Aloe Vera også kan benyttes mod mund- og halslidelser og samtidig give den rette beskyttelse til dine tænder.