Naturlig hudpleje med Aloe Vera af høj kvalitet

 

Vis kategori filter

Viser 1–12 af 63 resultater

Aloe Vera hudpleje og hårpleje produkterne i denne kategori breder sig på samme vis som Aloe Vera plantens gode egenskaber. Du kan her finde både deo-rollon, solcreme, håndcreme, ansigtscreme, hårkure, shampoo og håndsæbe.

Her finder du også Emergency Spray til hudafskrabningen eller små sår eller hvis du har fået et myggestik.

Aloe Vera hudpleje serien til mænd tilhører også denne kategori. Serien omfavner bl.a. barberskum og skægolie hvor Aloe Vera´ens gode egenskaber i forbindelse med barbering kommer til sin ret.

Mange af produkterne er også at finde i andre kategorier, men grupperet her da det har en fælles nævner nemlig Aloe Vera som en naturlig del af indholdet for disse Hud- og Hårpleje produkter.

ALOE VERA HUDPLEJE HISTORIE

Aloe Vera planten har været benyttet til hudpleje i årtusinder. Der er historier om anvendelse helt tilbage til Egypten og Cleopatra, samt at Christoffer Columbus skulle have haft planten med om bord på sine skibe til brug for sårbehandling af til soldaterne.

ALOE VERA HUDPLEJE I DAG

Historier og gamle fortællinger er dog ikke helt hen i været. Der er udført kliniske forsøg som har vist, at gelen er effektiv mod en række hudsygdomme, betændte sår, forbrændinger, solskoldning, forfrysninger samt acne, psoriasis, eksem og insektstik.

Dette spiller godt sammen med at vores brede sortiment inden der dækker både hovedbund, ansigt, hår og huden generelt.

Hos IASC er der over tid opbygget en enorm samling af videnskabelige publiceringer over Aloe Vera plantens positive egenskaber på den menneskelige krop. Publiceringerne kan ved interesse findes her på IASC´s hjemmeside