Aloe Vera Drik

Aloe Vera drik fra LR er af højeste kvalitet og har både SGS INSTITUTE FRESENIUS og IASC mærkning for sin høje produktkvalitet.

Drikkene kommer i flere varianter med forskellige egenskaber.
Der findes en drikkegel med brændenælde ekstrakt en med honning og en med fersken smag. Dertil er der også en variant der udelukkende er optimeret til at styrke dit immunforsvar.

Vis kategori filter

Viser 1–12 af 16 resultater

Vis kategori filter

Viser 1–12 af 16 resultater

SGS INSTITUTE FRESENIUS og IASC mærkning

Kvaliteten er i højsædet på vores drikke aloe vera fra LR. Producenten har både Fresenius og IASC mærkning. Dette er en garanti for at der er ført kontrol med selve produkterne og processen for fremstilling.

IASC  er en forkortelse for “INTERNATIONAL ALOE SCIENCE COUNCIL” 

VIDSTE DU DETTE OM ALOE VERA PLANTEN?

I Aloe Vera plantens bladene har man registeret ca. 220 aktive indholdsstoffer. Dette værende vitaminer,  mineraler, enzymer, aminosyrer og polysakkarider.

Specifikt Polysakkarider omfatter bl.a. et stof der hedder acemannan der er med til at styrke kroppens immunsystemet.  Acemannan produceres af kroppen frem til man kommer i puberteten.

ALOE VERA SOM DRIK

Der har i år tusinder været populært at benytte gelen fra planten som hudpleje grundet de mange gode egenskaber plantens effekt har på hudproblemer, hudlidelser, sårheling med mere.

Gelen har dog kun de sidste årtier været benyttet som en drik i rækken af kosttilskud.

Aloe Vera drikken fra LR forarbejdes / produceres i Tyskland og kan prale med ikke at indeholde Aloin (som ellers er at finde naturligt i planten – Aloin er dog ikke en af de gavnlige stoffer, da dette er afførende).