Kvalitetsprodukter med Aloe Vera til din hud

Aloe vera produkterne du finder her i kategorien er af den højeste kvalitet.

Vores drikke er uden aloin (indholdet er under detektionsgrænsen på < 0,1 mg/l). Ud over at du her finder vores aloe vera drik kosttilskud vil du her også kunne finde hudplejeprodukter og vores kendte tandpastaer og deo-rollon

Vis kategori filter

Viser 1–12 af 87 resultater

HUDPLEJE

Du har sikkert hørt meget om plantens positive virkninger og det er med rette.

Der er udført kliniske forsøg som har vist, at gelen er effektiv mod både hudsygdomme, betændte sår, forbrændinger, solskoldning, forfrysninger samt acne, psoriasis, eksem og insektstik.

Listen ovenfor er lang og vidner til at planten har en helende positiv effekt for huden uanset om denne kommer som cremer eller direkte fra planten.

Det anbefales at produkter til hudpleje er mærket med BIO- eller IASC-mærke (IASC – det internationale aloe vera forbund).

IASC Anerkendelse er en garanti for, at der er ført kontrol med produkterne og fremstillingsprocessen. LR skabt kvalitetsprodukter som udnytter disse gode egenskaber til fulde.

Mange har over tid haft glæde af at bruge aloe-gel udvortes ved skoldninger, forbrændinger og hudafskrabninger.

Planten bør ikke indtages direkte, da planen indeholder aloin – derfor er det vigtigt at planten er gennemgået behandling inden indtagelse.

Aloe Vera Drik fra LR har også andre gode egenskaber der kommer fra brandenælde ekstrakt, fersken og honning.

MUNDPLEJE

Vi fører også 2 forskellige og meget populære tandpastaer en med fluorid og end uden fluorid, som begge har en positiv virkning på tandkødet.

Planten Aloe Vera Barbadensis Miller er det foretrukne valg ved fremstilling af de produkter der føres her på plejeprodukter.dk

ENESTÅENDE KVALITET

Producenten LR har fået Aloe Vera drikken tildelt den anerkendte SGS INSTITUTE FRESENIUS og IASC mærkning for sin høje produktkvalitet. Kvalitetsstemplet kommer af en ren Aloe Vera-bladgel, uden aloin (under 0,1 mg/l).

Den bæredygtig dyrkning i Mexico og den skånsomme forarbejdning og de høje produktionsstandarder  med til at gøre produkterne til de bedste i verden.

ALOE VERA EKSPERTEN

Drikkegelen og hudpleje produkterne fra LR står for kvalitet. En af de argumenter der taler for en høj kvalitet er at produkterne er „made in Germany“.

LR som er producenten af disse produkter har været ekspert i Aloe Vera i mere end 17 år og har sin helt egen produktion.

Produktionen foregår på et af de mest moderne produktionsanlæg i Tyskland. Dertil samarbejder Producenten med velansete kvalitetseksperter.