Indkøbskurv

Hvad er Serum? Hjælp til hudproblemer med dybdegående serum

Serum hvad er det nu det er? Del denne artikel med dine venner/familie/kolleger på de sociale medier via ovenstående knapper

Serum er en koncentreret hudpleje der ligger i den dyre ende af skønhedsplejeprodukterne skalaen. Produktet indeholder en masse aktive ingredienser til brug for din daglige hudpleje.

Serum er ofte hvor mange sparer, men hvis du har specifikke hududfordringder er dette step en vigtig del af din ansigtspleje og generel hudpleje.

Cremen benyttes inden du påføre din dagcreme eller natcreme eller andre cremer/olier. Konsistensen er tyndflydende og trænger dybere ind i huden end cremer og olier.

Cremer benyttes til hudproblemer, men serum har til opgave er at trænge endnu dybere ind i huden og arbejde mere intens med hudproblemerne.

Hvem er serum lavet til og hvilken skal jeg vælge ?

Produktet er lavet til alle voksne (mænd og kvinder) og bør tilføjes i din hudpleje rutine fra man er midt 20’erne og frem.

Der findes mange forskellige typer, det er derfor en god idet at læse beskrivelsen for det enkelte produkt.

Der findes dem der strammer huden op, udglatter rynker (anti-age) og der findes fugtgivende typer der hjælper yngre hud med at vedligeholde fugtbalancen.

Der findes dog ikke kun anti-age og fugtighedsvigende varianter. Der findes mange varianter afhængig af hvilken hududfordring du står over for.

Der er bl.a. varianter mod tør, sensitiv eller uren hud, udglatning af fine rynker, mod pigmentpletter, udjævning af hudtoner eller f.eks. LR’s Blue Light defender mod digital aldring der reducerer rynker.

Hvordan virker cremen og hvordan bruges det ?

Serum er som tidligere beskrevet en koncentreret hudpleje indeholdende større andel af aktive ingredienser. Dette giver den helt optimale betingelse for at afhjælpe hudproblemer hurtigere og mere effektivt. Oftes kan man efter 4-6 ugers brug se effekten.

Du bør påføre produktet en til to gange dagligt inden der påføres tykkere cremer som f.eks dagcreme, natcreme eller solcreme. Gøres dette efter kan det ikke trænge ind og vil ikke kunne give den ønskede effekt.

Effekten af et serum ses hyppigst efer 4-6 ugers brug.

Før du går i gang med at tilføje serum, bør du rense huden grundigt med en ansigtsrens.

Det kan betale sig at tage tiden og rense godt igennem og ikke springe dette trin over, da du ellers risikerer at serumet ikke kan tænge ordenligt ind i huden.

Selv om det er dyre dråber, bør man lige som solcreme påføre rigeligt serum for at dække ansigt og hals i alle afkroge.

Den komplekse sammensætning af indgredienser i serum stiller også krav til hvordan du bør opbevare produktet.

Du bør finde et køligt og mørt sted, stil derfor produktet ned i en skuffe og ikke fremme i sollys.

International Garanti
Der ydes international garanti svarende til dit land.
Tysk kvalitet
Vi tilbyder dig den bedste kvalitet fra vores tyske leverandør LR.
14 dages retur
Vi tager varer retur og refunderer i op til 14 dage
100% Sikker betaling via
Mobilepay, Dankort, Visa, Visa dankort, GPay, Applepay, Anyday, MasterCard via Freepay