Indkøbskurv

ProBalance til syre-base balance

Probalance tabletter og deres virkning kan måske også interessere dine venner/familie/kolleger del artiklen på de sociale medier via ovenstående knapper

Du har fundet frem pro-balance på plejeprodukter.dk, hvilket formentlig betyder at du har søgt på ordet probalance og kender derfor nok allerede til pH værdier og fordelene ved at sikre sig at kroppen har den rette syre/base balance.

Siden er lavet til dig der gerne vil vide mere, men samtidig også et værktøj til dig der allerede kender fordelene ved probalance.

Her kan du læse alt om kosttilskudet probalance fra LR Health and Beauty systems.

Du kan læse mere om hvad probalance tabletter indeholder og hvad de kan gøre for din krops pH værdi.

Du kan også finde direkte henvisning til kosttilskuddet probalance her i webshoppen. Du kan læse og lære hvordan du selv kan teste din pH værdi.

Hvad er pH værdi og syre/base balance ?

pH-værdien er en værdiangivelse for måling af syre- og basebalance. Kroppens pH-værdi kan variere afhængig af hvilke steder på kroppen den måles.

Værdien kan svinge mellem 1-14. Neutralpunktet er 7, hvilket betyder indholdet af base og syre er i lige store mængder. Eksempelvis har en sund hud normalt en pH-værdi mellem 4,5 og 7 pH. Blodets pH-værdi ligger optimalt på 7,4 (7,365).

Hvorfor er kroppens syre/base balancen vigtig ?

Det er vigtigt at holde balance mellem syre/base niveauet i kroppen for at kunne bibeholde en optimal helbredstilstand og derved bedre at kunne modstå sygdomme.

Hvad kan skabe ubalance ?

Nikotin, alkohol, stress, travlhed, fysiske belastning, psykisk belastning og ikke mindst din syredannende kost er faktorer der resulterer i en højere produktion af syre i kroppen.

Dertil svækkes evnen til at udskille syre også i takt med alderen.

Kosten er en vigtig faktor for din syre/base balance. Sund kost giver ikke altid store nok mængder af de basiske viralstoffer og meget af nutidens mad indeholder ikke nok af de nødvendige viralstoffer.

For meget syre i kroppen kan medvirke, at der over længere tid sker en ophobning i de områder hvor pH-værdien er mindst vigtig som led-væsker, muskler og bindevæv m.m. som kan resultere i nedsat bevægelighed. Hvis disse områder ikke er nok vil kalk-reserverne i knoglerne tages i brug for at opretholde blodets normale pH-værdi, hvilket vil afkalke knoglerne og man risikerer at de bliver skrøbelige.

Hvis kroppen ikke har en god balance mellem syre og base kan det også være svært at tabe sig.

Det er derfor vigtigt at passe på sig selv og derved sin syre/base balance og sikre sig at man får tilført base til sin krop enten i form af massere frugt og grønt, bedre kostsammensætning eller via kosttilskud.

Indtagelsen af basiske og syredannende madvarer bør have en fordeling på 80 % basedannende og 20 procent syredannende.

Det er ikke smagen af din madvare der afgør om din madvare er syre- eller basedannende, men derimod hvordan forbrændingen påvirker din urins surhedsgrad.

Hvordan tester du din pH værdi ?

Du kan ved hjælp af pH-stips selv kontrollere din ph værdi i din urin og derved om din krop har den optimale syre/base balance.

Teste udføres ved at urinere på en af stripsne og sammenligne farven med den dertilhørende farveskala hvor pH-værdierne er angivet

Det anbefales at lave en test hver 14. dag, så du kan tjekke, at din syre-base-balance er optimal.

Du kan købe ph urin værdi tests her på plejeprodukter.dk:

Urin test strips til at måle din pH værdi

Hvorfor vælge probalance ?

Det kan være svært at få tilpas basedannende kost og her kan probalance hjælpe. Probalance hjælper dig til en bedre balance mellem syre og base via et tilskud af vitale stoffer som er afstemt i kombination med basiske mineralstoffer. De basiske mineralstoffer harmoniserer syre/base-balancen.

ProBalance indeholder vitale basiske mineralstoffer, som hurtigt omsættes til gavn for kroppen. Vigtige og værdifulde mineraler som magnesium, kalcium og kobber bidrager til en harmonisk balance mellem syre og base.

ProBalance giver kroppen værdifulde alkaliske mineraler for den indre balance og tilfører kroppen udvalgte basiske mineralsalte, mineraler og sporstoffer. Probalance er fri for laktose og animalske indholdsstoffer.

Med Probalance får du:

– Kosttilskud af basiske mineraler.

  • Afstemte mineraler og sporelementer
  • En værdifuld blanding af citrater, karbonater og glukonater
  • Ingen laktose og animalske indholdsstoffer

Probalance indhold | Dosering af probalance:

Næringsindhold pr. 100 g:

Kalium: 3217 mg
Magnesium: 2381 mg
Calcium / Kalcium: 8274 mg
Natrium: 6548 mg
Kobber / Koppar: 5400 µg
Silicium / Kisel: 357 mg
Chrom / Krom: 714 µg
Molydæn / Molybden: 952 µg

Daglig anbefalet dosis (dagsration)

(Ernæringsmæssig reference værdi / absolut)

Kalium: 13,5% / 300 mg
Magnesium: 53% / 200 mg
Calcium / Kalcium: 87% / 659 mg
Kobber / Koppar: 45% / 453 µg
Chrom / Krom: 150% / 60 µg
Molydæn / Molybden: 160% / 80 µg

Dette svarer til 3 x 4 probalance tabeletter dagligt.

Den anbefalede dosis bør ikke overskrides. Overdreven anvendelse af probalance kan virke afførende. Anvend ikke kosttilskuddet som en erstatning for varieret kost. Skal opbevares utilgængelig for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Indeholder sødestof. Tabletterne opbevares tørt, og dåsen skal lukkes efter anvendelse.

I specielle sygdomstilfælde (f.eks. ved for højt blodtryk) ved specielle ernærings-situationer, herunder graviditet, indhentes altid fagkyndig (lægelig) vejledning. Husk derfor altid i specielle tilfælde at rådføre dig med din læge.

Du kan købe probalance tabletterne her på plejeprodukter.dk

Butikken er drevet af selvstændige LR forhandlere. Hvis du selv ønsker at blive forhandler skal du kontakte en af ovenstående virksomheder.

International Garanti
Der ydes international garanti svarende til dit land.
Tysk kvalitet
Vi tilbyder dig den bedste kvalitet fra vores tyske leverandør LR.
14 dages retur
Vi tager varer retur og refunderer i op til 14 dage
100% Sikker betaling via
Mobilepay, Dankort, Visa, Visa dankort, GPay, Applepay, Anyday, MasterCard via Freepay